AKN - "Slonovi" prošli dalje, Maroko maksimalan!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 01.07.2019.
19:56
Izvor: Sportske.net

Završeni su susreti grupe D Afričkog kupa Nacija.

Epa/Khaled Elfiqi
Epa/Khaled Elfiqi

Povezane vesti

Obala Slonovače je uspela pobedom od 4:1 nad Namibijom da potvrdi prolaz u narednu fazu takmičenja, dok Maroko na samom kraju utakmice dolazi do minimalne pobede nad Južnom Afrikom 1:0.

Reprezentacijia Obale Slonovače je imala pritisak pobede na današnjem meču, pošto je zavisila umnogome od rezultata na drugom meču.

Namibija je bolje počela meč, ali njihovu neefikasnost je naplatio Maks Gradel u završnici prvog poluvremena. Kesi je odlično uposlio ofanzivca koji sjajnim šutem realizuje akciju u 39. minutu.

Desetak minuta po početku drugog poluvremena "Slonovi" uspevaju da udvostruče svoju prednost preko Diee, koji je uz dosta sreće postigao gol u 58. minutu.

Nervozu na utakmici je povećao Kamatuka koji golom u 71. minutu smanjuje prednost na samo jedan gol.

Ipak Vilfred Zaha i Korne postižu dva gola u samo šest minuta i tako stavljaju tačku na večerašnju utakmicu. Namibija - Obala Slonovače 1:4.

Na utakmici Južna Afrika - Maroko viđena je velika ofanziva Maroka od samog početka meča.

Ređale su se prilike za Belandu i Hakimija, na drugoj strani pokušali su Tau i Mkize, ali smo jedini gol na utakmci videli tek u samoj završnici meča.

Sjajni Busufa postiže gol u devedesetom minutu i donosi pobedu Maroku, koji će u dalji tok takmičenja otići kao lideri grupe D.

         
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
         

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke