HARI I MEGAN PROMENILI 3 DADILJE ZA 6 NEDELJA: Kraljevsku porodicu masovno napušrta osoblje, oni tvrde da je sve u redu!
Foto: Profimedia

trend

HARI I MEGAN PROMENILI 3 DADILJE ZA 6 NEDELJA: Kraljevsku porodicu masovno napušrta osoblje, oni tvrde da je sve u redu!

Planeta -

Princ Hari i Megan Markl imaju problem da nađu odgovarajuću dadilju za svog sina.

Britanska štampa izveštava da prve dve dadilje nisu više sa porodicom, a da je sada angažovana treća i to sve za samo 6 nedelja.

Ove promene dovode u pitanje sposobnost mladog para da vodi domaćinstvo, pogotovo što dadilje nisu jedine koje su ih napustile. Međutim, izvor iz kraljevske porodice tvrdi da su Hari i Megan jednostavno hteli da donesu "pravu" odluku za svoje dete. „Hari i Megan ne žele da ovu odluku požuruju ili da rizikuju da ona bude loša.

To je duboko lično i može zavisiti od potreba bebe i roditelja”, kaže ovaj izvor.

Izvor je dodao da je prva dadilja bila noćna sestra i da se od nje možda ne očekuje da ostane trajno. "Često postoje različite potrebe u različitim fazama života bebe. Prva dadilja je bila medicinska sestra ”, rekao je izvor.

Objavljeno je da su oni ranije ovog meseca zaposlili "žensku dadilju rođenu u Britaniji". Ona je navodno "nije stalno nastanjena u Frogmor Kotižu niti je angažovana vikendom" i edukovala se na istom prestižnom programu koji je pohađala Marija Teresa Turion Boraljo, dadilja koju su angaživali princ Vilijam i Kejt.

Nadamo se da će ovaj nova dadilja pružiti "dodatnu podršku" kada Megan, Hari i Arči odu na svoju turneju po Južnoj Africi.

Odluka je verovatno od posebne važnosti za princa Harija, koji je imao blisku vezu sa svojim dadiljama, Tigi Petifer i Džesi Veb. Obe su prisustvovali njegovom venčanju. Hari je još uvek navodno u redovnom kontaktu sa Tigijevom, koju je predstavio Megan prošle godine.

Međutim, domaćinstvo princa Harija i Meganove je napustilo dosta osoblja. Prošlog novembra, Meganina lična asistentkinja Melisa Toabti odustala je nakon samo pola godine. Prema izveštaju Inkvizitera, ona se rasplakala zbog Meganinih zahteva.

Samo nekoliko sedmica kasnije, Samanta Koen, privatna sekretarica koja je 17 godina radila za kraljevsku porodicu, takođe je otišla, iako su pomoćnici insistirali na tome da je ona bila privremeno angažovana.

U januaru je Megan napustila telohraniteljka nakon šest meseci.

San takođe izveštava da su Hari i Megan ostali bez dva pomoćna privatna sekretara poslednjih nedelja: Ejmi Pikeral i Heder Vong. Njih dvoje došli su iz Ministarstva spoljnih poslova u pokušaju da stvore globalniji tim.

Kurir.rs/News republic

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track