DARKO LAZIĆ IZVEO NASLEDNIKA IZ PORODILIŠTA, PA PORUČIO: Sina sam želeo ceo život! (FOTO + VIDEO)

Novosti online

29. 06. 2019. u 11:44

Ponosni tata došao je po bebu i verenicu, koja mu je početkom nedelje ispunila jednu od najvećih želja. Istetovirao ime dečaka na bicepsu

ДАРКО ЛАЗИЋ ИЗВЕО НАСЛЕДНИКА ИЗ ПОРОДИЛИШТА, ПА ПОРУЧИО: Сина сам желео цео живот! (ФОТО + ВИДЕО)

Ilustracija Foto Ata

POPULARNI pevač Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić postali su u ponedeljak ponosni roditelji dečaka, kome su dali ime Aleksej. Kako je Darko tada potvrdio, Marina se porodila prirodnim putem, a kako se ona i beba osećaju dobro, došlo je vreme da srećna porodica krene kući.

Darko je ovog jutra nasmejan stigao u porodilište "Narodni front", kako bi svoju verenicu i naslednika izveo iz porodilišta i poveo u svoj rodni Brestač.

Marina je izašla sa širokim osmehom na licu, vidno srećna i zadovoljna, a svoju radost nije skivao ni popularni pevač koji je nosio svog sina.

Oni su se kratko obratili novinarima, a zatim seli u svoj automobil i otišli u svoj dom, koji je sada bogatiji za još jednog člana.

- Idemo kući hvala Bogu, sin je na taju, liči, liči, kosicu ima na mamu. Ja sam presrećan pošto sam dobio sina, sina sam želeo ceo život i svaki otac želi da ima sina. I ćerkica je lepa vest, ali sin je nešto posebno, ja sam jako uzbuđen i ne znam šta da vam kažem. Lorena voli decu i jedva je čekala da dobije batu. Žurka će u sredu. Ja sam u menjanju pelena već iskusan, ali i Marina je, tako da to neće biti problem - rekao je Lazić, a zatim seo u automobil i sa svojim najdražima se uputio u rodni Brestač.

Inače, pevač je brojnim tetovažama na telu dodao još jednu – ime naslednika. On je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju gde se jasno vidi tetovaža imena sina na bicepsu. Njegovi pratioci su samo nizali komentare oduševljenja zbog onoga što je Lazić uradio nedelju dana nakon rođenja naslednika.

Podsetimo, Darku je ovo drugo dete. Iz braka sa pevačicom Anom Sević ima petogodišnju ćerkicu Lorenu.


Autor: Pink

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

PG-CG

29.06.2019. 15:25

Sober@, u pravu si, Darko je tipični Balkanac... Najvažnije je da su djeca živa, zdrava i srećna, a za pol ćemo lako... Koliko je samo supružnika koji, nažalost, ne mogu da se ostvare kao roditelji, potom onih koji su izgubili svoju djecu, a nije mali broj onih čiji mezimci imaju ozbiljnih zdravstvenih problema...

PG-CG

29.06.2019. 15:31

Nek je živ i zdrav, i godina sto! Elem, u boga se nadam, da mali Aleksej, kad odraste, neće ličiti na svog taja... :-)

LJUBICA

29.06.2019. 18:56

@PG-CG↪ Svaka cast na komentaru ako tako iskreno mislis. Posto se u CG i te kako gleda i dan danas...- musko pa musko, a zensko je tudja vecera-... Najvaznije je da je beba ziva i zdrava, voljena i po bozjem obliku! A svima onima koji kao Darko razmisljaju samo cu reci u mom mjestu gdje zivim 1 majka se citav zivot hvalila sa 6 sinova ali kada je ostala nepokretna cuvala je i pazila cerka jednica!!! Ima jos bezbroj primjera...ali bilo bi predugo da nabrajam.

Neptun

29.06.2019. 22:37

Čovjek je samo iskren (ostli muškarci, koji suprotno pričaju, su samo foliranti)