');
Najnovije vesti
Blic Zabava

Učesnica Pinkovih zvezdica malo pred veliko finale otkrila da NE ŽELI POBEDU, dok će mnoge iznenaditi RAZLOG

Bojana Radovanović koja se u serijalu "Pinkove zvezdice" nametnula kao odlična pevačica, izvodeći naizmenično domaće i strane pesme i time stigla među 12 odabranih, nema ambiciju da večeras bude najbolja.

Bojana Radovanović, Pinkove zvezdice Foto: youtube
Bojana Radovanović, Pinkove zvezdice
Bojana Radovanović
Foto: youtube
Bojana Radovanović

- Ne očekujem pobedu i ne želim je, jer je ne zaslužujem u konkurenciji sa Antoniom Gigovskom. Ona je najbolja i vanserijska je pevačica - izričita je Bojana Radovanović. Ipak, ona ne krije zadovoljstvo što je među superfinalistima i što će i večeras pevati na "Pinkovoj" sceni.

Antonia Gigovska
Foto: youtube
Antonia Gigovska

- Uzbuđena jesam mnogo, još od dolaska u finale, jer je čast biti među najboljima. Večeras ću dati sve od sebe, kao i ostali učesnici, da se lepo predstavim i opravdam to što sam stigla do samog kraja - objašnjava talentovana tinejdžerka. Bojana kaže da se opredelila za muzičku karijeru, ali da joj je prioritet školovanje.

- Imam 14 godina i nameravam ozbiljno da se bavim muzikom, da snimam svoje pesme i kavere svestkih zvezda. Želim da ljude inspirišem da rade ispravne i lepe stvari. Nisam popustila u školi, naprotiv, dobila sam Vukovu nagradu i upisala prestižnu beogradsku gimnaziju. Imam vremena i za muziku i za školu i za sebe - kaže Bojana i istovremeno šalje jasnu poruku nekim novim klincima koji kreću njenim putem da ima vremena za sve ako se čovek dobro organizuje.

Od svih svojih nastupa Bojana izdvaja temperamentni nastup pred kraj takmičenja, a otkriva i ko su joj muzički uzori.

- Bila sam najbolja u sedmom krugu takmičenja, u miksu mojih omiljenih pesama. Obožavam Selenu Gomez i Arijanu Grande, koja je trenutno na turneji. Volela bih da nam se putevi ukrste i jednog dana i glasovi - ambiciozno priča mlada pevačica.