Maks Kruze
Maks Kruze

Strašno pojačanje za Fener – Maksu Kruzeu pare za potpis, dobra plata i vila u prestižnom kraju

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.06.19. | 11:52

Kako da ne prihvatiš?

Navijači Galatasaraja samo čekaju da Rajan Babel prođe lekarske preglede i da im povoda da se popnu na glavu kolegama iz Bešiktaša. A pristalice Fenerbahče već mogu da počnu da slave. Maks Kruze je prihvatio ponudu Kanarinaca da karijeru nastavi na Bosforu.

Kako i ne bi, kad se sportski direktor Fenera Damijen Komoli dobro isprsio. Samo za potpis doskorašnji napadač Verdera, koji u Istanbul stiže kao slobodan igrač, dobiće 1.500.000 evra. A pride za ugovor na tri godine i platu od 2.500.000 po sezoni.

Izabrane vesti

I da ne bude da je to sve, završni sastanak je održan u jednoj vili u prestižnom istanbulskom kraju Bejkozu, a ona će odmah biti ustupljena Kruzeu na korišćenje. I pride će mu biti plaćena kirija za prvu sezonu. Reč je o luksuznim tripleksima sa bazenima i šest kupatila. Potpuni komfor.

Zvanična potvrda ide sledeće nedelje. Kruze je dobio program rada i pridružiće se ekipi pred kraj priprema. Stići će ih on, ipak je ozbiljan profesionalac. Prošle sezone 12 golova i 14 asistencija u Verderovom dresu.

A sad nešto sasvim drugačije.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara