Olga Danilović na korak do glavnog žreba Vimbldona

Olga Danilović, mlada srpska teniserka, plasirala se u finale kvalifikacija za Vimbldon, pošto je u tri seta pobedila Amandin Es – 7:6 (2), 6:7 (4), 6:2.

Danilovićeva, 119. teniserka sveta, posle velike borbe uspela je da savlada Francusku teniserku i u borbi za glavni žreb igraće protiv Beatris Hadad Maje.

Olga je loše krenula meč, posle šest odigranih gemova imala je brejk zaostatka, ali je uspela da se vrati i odvede set u taj-brejk.

U trinaestom gemu bila je potpuno dominatna i rezultatom 7:2 dobila prvi set.

Tokom drugog seta viđena je drugačija situacija na terenu. Danilovićeva je povela sa 2:0, potom je Es došla do 4:2 i činilo se da će ubrzo osvojiti ovaj period igre.

Ipak, naša teniserka je uspela da se vrati i izjednači. Ubrzo je usledio novi taj-brejk u kojem je ovoga puta slavila Francuskinja. U trećem setu postojala je samo jedna teniserka na terenu i to je bila Olga.

Danilovićeva je rezultatom 6:2 osvojila treći set i plasirala u finale kvalifikacija.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво