Haradinaj: Preduzete akcije na severu KiM

Tanjug

26. 06. 2019. u 13:48

Haradinaj je to saopštio dan nakon što je pretnju humanitarnom krizom na severu KiM zbog nedostatka osnovnih životnih namirnica nazvao "planiranim scenarijom"

Харадинај: Предузете акције на северу КиМ

Foto: AP

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj saopštio je danas da je Priština preduzela konkretne akcije na prečavanju "svih prekograničnih nezakonitih aktivnosti" na severu KiM.

Haradinaj je to saopštio dan nakon što je pretnju humanitarnom krizom na severu KiM zbog nedostatka osnovnih životnih namirnica nazvao "planiranim scenarijom".

On je na Tviteru napisao da "nikakvi obmanjujući scenariji ili lažne vesti" neće sprečiti prištinske institucije da sprovode vladavinu prava u svim delovima Kosova.

On nije precizirao o kakvim akcijama koje je Priština preduzela reč, ali je naveo da su nadležne institucije "preduzele konkretne akcije u sprečavanju i borbi protiv svih prekograničnih ilegalnih aktivnosti u oblasti zelenog pojasa na granici Kosova i Srbije na severu".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

Миле Транзиција

26.06.2019. 16:33

@Goran V. - Није то лепо, а ни корисно!!!! Боње да их лепо спакујемо у Аљбанију и вратимо границу гд је била, Драч Верона!!!!

Гојко

26.06.2019. 15:14

Харадинај је вођа албанског огранка исламске државе,кога ,као ни Багдадија службе безбедности нису на време ликвидирале / последња вест је да се Багдади крије у неком тунелу код пустињског места Ратбах,близу сиријске границе,а на основу итвештаја ал-Маллоумех невс/ Тачи предводи шиптарску, ал каидину групу,

dule

26.06.2019. 15:15

Ovaj samo preduzima neke akcije po pitanju kriminala i korupcije na severu Kosova.Ali nikako da preduzme akcije po pitanju njegove desne i leve ruke bas po pitanju istog.A tu je kriminala i korupcije od kojih se bogate,ali dobar deo kolaca uzimaju i razni sponzori i cuvari Evropski.Tako da su njegova leva i desna ruka nedodirljve.

HARD-INAJ

26.06.2019. 16:41

Nema on blage veze.Hard-inaj-Robotom upravljaju oni kojii su u HARDDISK njegove glave ugradili dirigovanii program Medjunarodne zajednice.

Tihi

26.06.2019. 16:50

Krajnae je vreme da se srbi sa severa pokupe i zapale te adminstrativne prelaze i uklone granicu izmedju srba i srba, dok to ne uqgade stalno ce imati problema sa siptarima