26. jun  2019. 12.44  | Izvor: Tanjug

Perperoglu: Pregovaram sa Zvezdom, ne znam šta će biti

ATINA -

Iskusni grčki košarkaš Stratos Perperoglu potvrdio je da još uvek pregovara sa Crvenom zvezdom oko novog ugovora, ali da nije siguran da li će ostati.

 

Bivšem krilu Panatinaikosa, Olimpijakosa i Barselone završetkom sezone istekle su obaveze prema crveno-belima, ali postoji mogućnost da se nastavi saradnja.

"Istekao mi je ugovor, ali se i dalje vode razgovori. Još ne znam šta će se dogoditi", rekao je Perperoglu za grčku Gazetu.

kosarka, crvena, zvezda, stratos, perperoglu

Perperoglu, koji je zbog povrede propustio finiš sezone i Superligu, kaže da je zadovoljan zbog osvajanja titule prvaka ABA lige i Srbije.

"Osvajanje Jadrana bio je glavni cilj kako bi se klub vratio u Evroligu. Sve drugo bio bi neuspeh za Zvezdu", rekao je Perperoglu, ističući atmosferu u hali "Aleksandar Nikolić" na velikim utakmicama kao najbolje iskustvo u karijeri, iako je nosio dres dva grčka velikana.

Derbi Partizan - Crvena zvezda uporedio je kao atinski između Panatinaikosa i Olimpijakosa.

"Te utakmice su posebne, postoji pritisak. Stvar je u tome da kada ste stranac stvari su malo drugačije, u smislu da ne slušate radio i ne čitate novine. Zato je pritisak u Grčkoj bio veći nego u Srbiji. Za lokalno stanovništvo to je logično ista stvar".

Tagovi