Tramp imenovao saradnicu svoje supruge za portparolku Bele kuće

Predsednik SAD Donald Tramp je za portparola Bele kuće postavio Stefani Grišam koja je do sada bila u timu njegove supruge, izjavila je večeras Melanija Tramp.
Tramp imenovao saradnicu svoje supruge za portparolku Bele kuće
Foto: Pixabay
Stefani Grišam (42) je "s nama od 2015. godine, a predsednik i ja ne možemo da zamislimo nikog boljeg od nje da služi administraciji naše zemlje", navela je Trampova supruga na Tviteru.
 
Grišam treba da zameni Saru Sanders (36) koja krajem juna odlazi s mesta portparolke Bele kuće. Nova portparolka će biti i direktorka za komunikaciju Bele kuće.
 
Posle Šona Spajsera i Sare Sanders, Stefani Grišam je treća osoba koja je dobila tu prestižnu, ali veoma zahtevnu poziciju u okviru Trumpove administracije. Ona će biti zadužena za isticanje i odbranu stavova administracije, ali i za reagovanje na "tvitove" američkog predsednika i na kritiku kojoj je on izložen. 
 
Sara Sanders, veoma bliska Trampu koji je hvalio borbenost te svoje "ratnice", proteklih meseci je prekinula tradiciju koja je bila čvrsto uspostavljena - svakodnevni brifing u novinarskoj sali Bele kuće.
 
Stefani Grišam dolazi sa iskustvom s mnogo manje zahtevnog mesta, direktorke za komunikacije predsednikove supruge.
 
Ona je zapamćena kako je 2018. godine pred novinarima branila Melani Tramp koja je u posetu pritvoru za decu migranata na granici Meksika došla u jakni s krupnim natpisom na leđima "Zaista me nije briga, a vas?" ("I really don't care, do you?"). Grišam je svoju šeficu branila tvrdeći da je "to samo jakna" i rekavši da se "nada da mediji neće odlučiti da se bave njenom odećom".
  • Baten

    26.06.2019 08:26
    Hmm,..
    Ovaj je učio od Nikolića!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet