Crno-beli 97 - Partizan predstavio još jedno pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.06.2019.
14:43
Izvor: Sportske.net

Od ovog momka se mnogo očekuje u narednoj sezoni.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Odavno je poznato, a danas je i ozvaničeno - dosadašnji mladi reprezentativac Srbije, krilni napadač Aleksandar Lutovac novi je fudbaler Partizana.

On je u Humsku stigao iz Rada, gde nije igrao tokom proleća zbog nesuglasica oko neisplaćenih zarada, pa se posle Arbitraže stekao uslov da se preseli u redove Partizana sa kojim je potpisao ugovor na četiri godine.

Lutovac je angažovan kada i Dinga, Vujačić i Pešukić, ali je njegova promocija i priključenje ekipi kasnilo zbog učešća na Evropskom U21 prvenstvu sa mladom reprezentacijom Srbije. Tamo je upisao samo 6 minuta na terenu u utakmici protiv Nemačke (1:6), a poslednji takmičarski meč na klupskom nivou odigrao je 9. decembra u dresu Rada, baš protiv Partizana, kada su crno-beli slavili na Banjici sa 3:0.

Posle neuspeha ''Orlića'' i rane eliminacije već posle grupne faze takmičenja, Lutovac je danas odmah promovisan u Humskoj, gde je zadužio dres sa brojem 97. Rođen je 1997. godine, pa verovatno otuda i izbor broja na dresu.

Fudbaleri Partizana nalaze se na pripremama na Zlatiboru, a danas će od 18 časova u Užicu igrati pripremnu utakmicu protiv Budućnosti iz Podgorice. OVDE možete da pogledate očekivani sastav.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Tuesday, 25.06.2019
16:00

Evo me zivo zanima kako pozoves nekoga u reprezentaciju a nije igrao od decembra?!

avatar
REVOLT OF MILAN
Tuesday, 25.06.2019
14:55

Dingo je peske lutao sa Vujom, ali, na kraju je pronasao Humsku 1. Srecno!