Vranjanke oduševile publiku u Vrnjačkoj Banji

Lokalne vesti - Subota 22.06.2019 - 12:55

Tim iz Vranja koji učestvuje na velikom muzičkom takmičenju “Srbija u ritmu Evrope”, uspešno je završio sve tehničke probe.

Predstavnice Vranja. Foto: vranje.org.rs Predstavnice Vranja. Foto: vranje.org.rs

Mlade predstavnice grada nastupiće u devetočlanom sastavu, uz pesmu kojom se Turska 2009. godine nadmetala na Eurosongu.

Vranjanke su svojim vokalno - scenskim umećem ostavile snažan utisak na publiku u Vrnjačkoj Banji, koja je domaćin ovogodišnjeg takmičenja.

Pohvale Vranjankama stigle su i od ostalih učesnika ove muzičke manifestacije.

Prema plasmanu glasanja Vranje za sada zauzima visoku poziciju.


Iz tima “Vranje u ritmu Evrope” kažu da naše devojke imaju veliku šansu da pobede ukoliko im građani Vranja glasanjem pruže podršku i u ovim poslednjim satima pred završetak takmičenja.

- -Slanjem SMS poruke: pesma ( razmak) 08 na 1557. podržavate talente i mladost našeg grada - složno tvrde  Mila Nikolić, Emilija Mišić, Sofija Stanković volkalni solisti, kao i Teodora Bogdanović, Jovana Jovanović, Aleksandra Đorđević, Marija Sotirović, Jana Stošić i Irina Irić, iz plesne grupe.

Nastup naših devojaka  i takmičenje  “Srbija u ritmu Evrope”, možete pratiti u direktnom prenosu od 12 sati na TV Prva.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: