IZVINJENJE CRNOGORSKOG GLUMCA: Obraćao sam se onima koji su nas među sobom potrovali

Beta

20. 06. 2019. u 20:20

Zoran Vujović posle vređanja i psovanja Srba rekao da za 20 godina bavljenja glumom, nije uspeo ovoliku pažnju nikad da privuče kao što je privukao statusom na Fejsbuku

ИЗВИЊЕЊЕ ЦРНОГОРСКОГ ГЛУМЦА: Обраћао сам се онима који су нас међу собом потровали

Zoran Vujović Foto: Youtube screenshot

Glumac Crnogorskog narodnog pozorišta Zoran Vujović izvinio se, kako je naveo "svim dobrim ljudima" pošto je na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk vređao i psovao Srbe.

On je naveo da upućuje izvinjenje svim dobrim ljudima Crnoj Gori i Srbiji, i šire koji su se pronašli njegovoj izjavi, a na njih se nije odnosilo, i kazao da su njegove reči bile upućene onima koji "nas uspeše među sobom potrovati".

Pročitajte još: SRAMNA OBJAVA CRNOGORSKOG GLUMCA: Srbi su izdajice, poturice, smećari (FOTO)

"Pored svega što se događa, višedecenijski u Crnoj Gori i Srbiji, od strane onih koji na dnevno-političkom, društvenom, javnom i svakom drugom nivou, pod okriljem reči demokratija 'vladavina naroda', pod okriljem slobode izražavanja, gde svakodnevno slušamo govore mržnje, pozive na rat, vulgarnosti svih mogućih vrsta, kojima ciljano sve nas otrovaše i ostrasiše u pogrešnom pravcu, ne bismo li se što bolje međuzavadili, ispade moja izjava najveći neprijatelj srpskom narodu u Crnoj Gori, Srbiji pa i šire", naveo je on.

Kako je dodao, za 20 godina bavljenja glumom, nije uspeo ovoliku pažnju nikad da privuče kao što je privukao statusom na Fejsbuku.

Pročitajte još: MIRNA BI DA SPALjUJE CRKVE I POPOVE: Skandalozno ponašanje savetnice crnogorskog ambasadora u Turskoj (FOTO)

Pojedini portali u Crnoj Gori objavili su danas da je glumac Crnogorskog narodnog pozorišta Zoran Vujović na Fejsbuku vređao i psovao Srbe.

"Shvatite od Cetinja, Žabljaka Crnojevića, Duklje, obala Ribnice, da ste ponikli i posrnuli odavde, majku vam j*** otrovnu, izdajničku.. Koji vaši Hramovi, majku vam j**** nenormalnu do jednoga, idioti isfrustrirani", napisao je Vujović revoltiran nastupom novinara beogradskog lista "Informer" Dragana Vučićevića na TV Pink.

Zbog govora mržnje takođe na Fejsbuku, savetnica u ambasadi Crne Gore u Turskoj Mirna Nikčević, suspendovana je do okončanja disciplinskog postupka koji je poveden protiv nje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (34)

Blagoslov

20.06.2019. 21:06

Ovaj ce izgoreti u svojoj mrznji prema srbima. Tebe nikada , dok si ziv , ne treba pustiti u Srbiju. Sram te bilo!!!

moca

21.06.2019. 07:27

@zaliv. net - Glumac da sam ja neka vlast nebi morao da dolazis na srpsku granicu da ti stavimo onaj najveci pecat u pasos stavio bi ga sam.Pametan covek kad popije neku obicno cuti a budala laprda.

Pera

20.06.2019. 21:39

Ovo je još gadnije, bizarno i sramno. Mrš uštvo jedna malogradjanska. Takvi nam ne trebaju i nije bitno kako se zovu. Nemaš pravo da komentarišeš narod kome ne pripadaš očigledno. Politika nije narod zapamti to za sva vremena.

име познато редакцији

21.06.2019. 10:15

@Baba - Више личи на Насера Хорича.

Никола

20.06.2019. 22:53

Каже нисмо га разумели? Није ми чудо, па он ни сам себе не разуме.

Бинср

21.06.2019. 03:29

Заборави Београд соколе. Ти си тај који је бацио отров али Срби и Црногорци су браћа по крви, мајци, оцу, оружју, борби, вери и ништа нас завадити не може. Све ће ово бити једном јуче а народ ће остати и постојати.

kum ruzvelt

21.06.2019. 04:21

Nisi uspeo da privučeš toliku pažnju, tolike godine glumom ??? Pa to samo znači da si prosečan glumac, koji ne zavređuje pažnju. A tvoj pokušaj da uradiš nešto na svojoj popularnosti je tužan i smešan.

Djuro, Diplsp.

21.06.2019. 05:01

Ovo sto je ovaj tip napisao ne moze se tek tako jednim izvinjenjem oprostiti. On vrijedje i okrivljuje citav jedan narod, tako bahato, tako neargumentova, tako prostacki, kao nekakav seoski nepismeni i raspojaseni kabadahija. On ocigledno i nije svjestan da je ovim pokazao zapravo ko je on, da je sam sebe razotkrijo u svojoj prostoti. Njegova vrijedjanja imaju elemente patolose liscnosti. Onaj koji pruza prst u druge, trebao bi znati da su tri prsta te iste ruke okrenuta prema njemu.

NIGOS

21.06.2019. 05:46

Eto kakav si glumac i ljudski promasaj, kad je jedan tvoj bezocan i jadan status privukao vise paznje nego 20. godina bavljenja glumom. Svi dobiju svoj minut slave, a vi ste ga Zorane Vujovicu, posle 20. godina cekanja, jako lose iskoristili.

Драган

21.06.2019. 07:19

фала, такође. ја се нећу извињавати, нити појашњавати, јер сам био јасан и сви ме разумеју.

GuGi

21.06.2019. 07:20

Gospodine Vujoviću, vi niste normnalan čověk a isti ste kao oni o kojima ste "kako dodatno" pišete pisali. Vi sa takvom izjavom više nebiste trebali da izadjete na ulicu i nikad vam srpski narod to nemože oprostiti! To što ste napisali nisu verovatno napisali i najveći neprijatelji srba: Sram vas bilo....

amharac

21.06.2019. 07:37

cinjenica da je jedna njegova izjava zasenila njegov dvadesetogodisnji rad samo dokazuje kakave je uspeh u radu ostvario.njegovu izjavu sam doziveo licno jer je tako i upucenanjegova izjava govori SVE o njemu, a nista o meni

Eeeeee

21.06.2019. 09:09

Jos samo da primeti da ovakvim svojim izjavama i sam doprinosi medjusobnom trovanju... Tuzno.

Рашо

21.06.2019. 09:17

Прво је у налету мржње и беса изнео шта мисли и осећа па сад би да мало "охлади"! Део исказа "Схватите од Цетиња, Жабљака Црнојевића, Дукље, обала Рибнице, да сте поникли и посрнули одавде, мајку вам ј*** отровну, издајничку.. Који ваши Храмови, мајку вам ј**** ненормалну до једнога, ..." не оставља ни мрвицу сумње шта мисли и шта осећа! Сад је мука јер вероватно размишља "... шта ћу и куд ћу кад ово милогорско заврши?"

рат је био бољи

21.06.2019. 10:12

Зрео да постане почасни грађанин - Новог Пазара.

Aries 71

21.06.2019. 11:40

Crnogorcu najteže pada zabrana ulaska u Srbiju. Naravno da mu doživotno zabraniti ulazak, ali ne samo njemu već i mnogimaOni samo taj jezik razumiju a i ovako ih je prepuna Srbija.

Patriota

21.06.2019. 11:54

Ma on je samo hteo da privuce malo vise paznje za neko buduce direktorsko mesto negde u Beogradskom pozoristu.Da se malo i za njega cuje,valja se pre preseljenja u glavni grad .Ljubi ga tata Milo,tatin milogorac.

Aries 71

21.06.2019. 12:49

Srbi ne prihvataju izvinjenje. Samo doživotna zabrana ulaska u Srbiju za ovoga glumca a za kojeg je retko ko ikada čuo. I ne samo zabrana njemu nego još masi Crnogoraca. Oni samo taj jezik razumeju, a svakako ih je nedopistivo mnogo po Srbiji. Neka idu svojim prijateljima u Zagreb ili u Tiranu. Život bez crnogorskog elementa u Srbiji nebi bio idealan ali bi svakako bio daleko kvalitetniji. Bilo bi manje nepotizma, nerada, kriminala, čpšpvluka i sl. Crnogorci vi ste nam daleki stranci.

Blagoje Jovovic

21.06.2019. 12:53

Dzaba izvinjenje.Hocemo da ovom milogorskom mrznjom zatrovanom sljamu bude zabranjen ulazak u Srbiju a imovina koju poseduje trajno oduzeta.

Boris

21.06.2019. 16:06

Neverovatna je slicnost ovog poganog milogorskog izroda sa poturcenim zlotvorom i monstrumom Naserom Oricem.Kao da se trudi da sto više podseca na Nasera,kako izglednom tako i mrznjom prema Srbima Pravoslavne veroispovesti i poricanjem svog porekla.

Goran

21.06.2019. 23:03

Koliko sam ja pročitao vređao je sve Srbe, nijednom nije pomenuo određene Srbe nego seme vam se zatrlo i slično.