AKTUELNO

Nakon olujnog nevremena koje je predveče pogodilo Beograd, na teren su izašle sve komunalne službe i komunalna javna preduzeća Grada.

Direktor JKP Zelenilo Beograd Slobodan Stanojević izjavio je da su i zaposleni tog komunalnog preduzeća na ulicama grada, te da je bilo prijavljeno 15 intervencija, najvise na Novom Beogradu i Zemunu.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Ekipe tog preduzeća, kazao je Stanojević, rade po prijavama, rešavaju situaciju po situaciju, a na terenu će biti i tokom noći kako bi sve prijave bile rešene po hitnom postupku.

Radnici Gradske čistoće rascišćavaju posledice nevremena

Radnici JKP Gradska čistoća su na terenu i rade na otklanjanju posledica nevremena, a najkritičnija situacija je u Radničkoj ulici, kao i na Donjem Dorćolu, Bulevaru Kralja Aleksandra i delovima Vračara.

Foto: Pink.rs

Direktor, Marko Popadić, kaže da je na terenu oko 50 ljudi sa različitim vrstama kamiona, saopštio je Gradski sekretarijat za informisanje.

Poposki: Radnici JKP Javno osvetljenje i u trećoj smeni

Radnici JKP Javno osvetljenje radiće večeras i treću smenu, nakon jakog nevremena koje je pogodilo Beograd. Direktor tog JKP Aleksandar Cincar Poposki je rekao da treća smena počinje od 22 sata i u njoj će biti četiri ekipe koje su zadužene za eventualno otklanjanje kvarova.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Uskoro će radnici krenuti u kontrolu paljenja i za sada nemamo prijavljene kvarove. U trećoj smeni od 22 časa, rade četiri ekipe koje su zadužene za eventualno otklaljanje kvarova - kazao je Cincar Poposki.

#JKP Gradska Čistoća

#Nevreme

'