REZZIME DANA (sreda): Azuri, sta vam se desilo?

Vreme čitanja: 5min | sre. 19.06.19. | 22:57

Pogledajte ko vam je 19. juna doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

ŠPANIJA M21 - BELGIJA M21 (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Sve su lađe već bile potonule. U utakmici u kojoj je Španiji odgovarala samo pobeda, da je ostavi u igri za prolaz u finale Evropskog prvenstva, sve do 89. minuta bilo je 1:1. Belgija je vukla i sebe i Crvenu furiju u ambis. Ali, taj minut pre 90. doneo je neopisivu radost mladim Špancima. Dani Sebaljos je dirigovao igrom tokom cele utakmice, delio lopte, stvarao šanse, ali onu najbitniju poslao je kada su momci s klupe već polako počeli da pakuju stvari za povratak kući. Fornals je izvršio sigurnu egzekuciju za 2:1 udarcem sa 18 metara, za pobedu koja Špance i dalje ostavlja u igri za polufinale.

HRVATSKA - SRBIJA (tip bezh 2, kvota 1,70) - rezultat 10:11
Uragan kakav se ne pamti je pogodio tokom dana Beograd, ali ispod vode na kraju dana ostala je – Hrvatska. Vaterpolo spektakl, večiti derbi u 2. kolu Svetske lige pripao je Srbiji, koja je dugo lomila i na kraju slomila komšije i time otvorila sebi put ka polufinalu. Gol za gol, celo prvo poluvreme se igralo u ritmu: pogodak Hrvatska, pa pogodak Srbija. Sve vreme su komšije bežale, a naši vaterpolisti stizali, nijednom razlika nije išla na dva gola. Stojanović je sa tri gola bio najefikasniji u timu Srbije, Filipović, Prlainović i Ćuk su postigli po dva pogotka, a jedan Aleksić i Mitrović. Kod Hrvatske, Joković je bio strelac četiri gola, dok je Garsija bio dvostruki strelac, a po jedan pogodak su postigli Vukčević, Fatović, Buljubašić i Vrlić.

FENERBAHČE - ANADOLU EFES (tip bezh 1, kvota 1,60) - rezultat 85:69

Igraće se majtorica. U šestoj utakmici finalne serije plej-ofa Turske Fenerbahče je u svom domu slomio otpor Anadolu Efesa 85:69 (17:14, 21:22, 15:16, 32:17) i izjednačio rezultat na 3:3 u pobedama. Centralna figura susreta bio je srpski reprezentativac Marko Gudurić, koji je predstavljao nerešivu enigmu za Ergina Atamana i njegove pulene. Za 24 minuta na parketu Gudurić je ubacio 21 poen, garniranih sa čak pet trojki iz osam pokušaja i nepogrešiv učinak iz igre (1-1) i sa penala (4-4). Pratili su ga Meli sa 14 poena, Slukas i Dikson sa po 11, dok su po deset dodali Mahmutoglu i Kalinić. U taboru Efesa bolji od ostalih bili su Šejn Larkin sa 16 poena, po 12 su zabeležili vrlo dobri Vasilije Micić i Kruno Simon, dok je poen manje ubacio Danston.

BARSELONA - REAL MADRID (tip bezh 1, kvota 1,70) - rezultat 78:77

Ko je ovo čekao na tiketu, baš se preznojio. Videli smo još jedan neverovatan košarkaški El Klasiko. Ceo meč je vlada rezultatska kalckalica, mada je Real mnogo više proveo u vođštvu. I nije uspevao da se odlepi iako je vodio i sa 11 razlike.  A onda prava drama u finišu. Barsa je prvi put u drugom poluvremenu povela pola minuta pre kraja posle koša Singltona. A onda je dozvolila Kraljevićima dva šuta za pobedu. Međutim, prvo je Ljulj promašio, a onda se Kampaco poklizao u poslednjem napadu i Katalonci su sprečili ljutog rivala da proslavi titulu. Serija se nastavlja... 

JARO - EIF EKENAS (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 3:0

U nedostatku šire fudbalske ponude, na tiketima su se danas naišli neizbežni Finci, a jedan od fikseva dana je bio Jaro protiv Eif Ekenasa u drugoj ligi. I niste pogrešili. Posle prvog poluvremena u kojem su mreže mirovale, sve je krenulo idealno u drugih 45 minuta. Jaro je poveo u 46. minutu, duplirao prednost u 51 i potpuno naokautirao goste minut kasnije. Domaćin je sa tri gola za pet minuta rešio sve dileme i doneo vam lepu kvotu 1.65. 

DEL POTRO - ŠAPOVALOV (tip bezh 1, kvota 1,40) - rezultat 2:0

Huan Martin Del Potro uspeo je da se plasira u osminu finala ATP turnira u Londonu, pošto je u dva seta (7:5, 6:4) bio bolji od Denisa Šapovalova. Argentincu je za pobedu trebalo sat i 17 minuta, ali daleko od toga da Kanađanin nije pružio veliki otpor. Šapovalov je parirao Del Potru u njegovom najubojitijem oružju, servisu, imao je gotovo jednak broj asova, ali nije uspeo da ga prati kada je procenat ubačenog prvog servisa u pitanju i to je razlog poraza.

PRECRTANO:

ITALIJA M21 - POLJSKA M21 (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 0:1

Najigraniji par dana nije zaokružen! Posle preokreta protiv Španaca u prvom kolu, očekivalo se da Italijani večeras pobedom nad Belgijom zakorače u polufinale takmičenja čiji su domaćini i prvi favoriti. Ali Poljska je najavila da će biti senzacija šampionata! Arsenalov maldi štoper Bjelik je golom u prvom poluvremenu šokirao Azurine koji se nisu oporavili do kraja. Čak je Orsolini i zatresao mrežu u finišu poluvremena, ali je VAR poništio izjednačenje Italijana i dodatno ih isfrustirao. Do kraja su Poljaci odoleli i šokirali Italiju, ali i mnoge kladioce. 

HELSINKI - HONKA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 0:1

Honka je napravila iznenađenje u 12. kolu šampionata Finske i odnela sva tri boda sa Olimpijskog stadiona u Helsinkiju - 1:0. A, taman je prvak, koji nije baš najbolje startovao u novoj sezoni, povezao dve pobede, kad mu je u goste došla Honka i uzela ceo plen, kojim je preskočila Helsinki na tabeli. Jedini gol na utakmici postignut je u 79. minutu, Hakola je majstorski izveo slobodan udarac sa 19-20 metara, udarac je bio toliko precizan da se golman Rudakov nije ni mrdnuo s mesta.

OLESUND - MOLDE (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 4:0

Ovo nije bio dan za pogotke u Norveškoj. Lider na tabeli i aktuelni vicešampion Molde je počeo sezonu u odličnoj formi, pa se očekivalo da nastavi u istom ritmu na gostovanju Olesundu u trećem kolu Kupa. Ali izgleda da je Molde rešio da žrtvuje kup takmičenje i potpuno se posveti ligi. Kako drugačije objasniti oavakav debakl. Olesund je sa dva gola fridjonsona vodio 2:0 već posle 17 minuta igre. Na sličan način je otvorio i drugo poluvreme i nanao težak poraz Moldeu. 

UL ĆISA - ROZENBORG (tip 2, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Ni najveći favorit norveškog fudbala vas nije danas ispoštovao. A prošao je dalje u Kupu Norveške. Svi koji su očekivali da šampion Rozenborg odradi posao na gostovanju Ul Ćisi, razočarali su se. Rozenborg je prošao dalje, ali ne onako kako ste vi želeli. Mreže su mirovale duže od sat vremena, a onda je domaći tim poveo. Uspeo je Roznborg da izjednači "na vreme", poravnao rezultat u 72. minutu, ali do kraja nije napravio preokret. Jeste u produžecima, dao je taj drugi gol za pobedu, ali to se na vašim tiketima nije važilo... 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara