Izvor: B92

Da li je vaš izbor all inclusive odmor u Turskoj, Egiptu ili Tunisu? Ili više volite avanturu i uživanje u nepreglednom plavetnilu Mediterana širom Grčke, Španije i Italije?

Redovno pratite sajt www.filiptravel.rs i na plaži možete biti već narednog dana.

Foto: Promo

Skijatos je pravo mesto. Osim veoma udobnog i kratkog čarter leta, transferi do odabranog smeštaja su kratki jer je ovo ostrvo prilično malo. Opet, i tako malo (površine svega 50 km2) ima preko 60 prelepih plaža koje ste sigurno sretali istražujući obalu Grčke.

Zapravo, Skijatos je obdaren najlepšim plažama Egejskog mora.
Ukoliko ste smešteni blizu grada Skijatos (koji je ujedno i epicentar svih dešavanja) iskoristite mogućnost da preko dana kvalitetno odmarate a večeri provodite u gradu koji je tokom sezone pun dešavanja. Noćni život u klubovima i barovima koji se nalaze u sklopu fascinantne Skijatos marine, taverne u kojima možete probati najbolju morsku ribu i lokalne specijalitete, odlazak do poluostrva Bourtzi, ili jednostavno šetnje uskim belo-plavim autentičnim uličicama...možete da birate. Filip vam garantuje pravo opuštanje.

Deo ostrva poznatiji kao Koukounaries regija pruža vam mogućnost da boravite pored zvanično najlepše urbane plaže Skijatosa (ali i jedne od najlepših plaža cele obale Mediterana). U ovoj zoni pored čuvenog i impozantnog hotela Skiathos Palace 5* , možete boraviti i u apartmanima koji su vrlo praktični i na maloj udaljenosti kako od centralne plaže, tako i od ostalih veoma popularnih plaža: Banana Beach, Agia Eleni, Marata beach.

Foto: Promo

Boravak u hotelu Skiathos Palace 5* je pravi doživljaj i nezaboravno iskustvo. Ovo je hotel sa najlepšom pozicijom – gleda na ceo Koukounaries zaliv. Kvalitetna usluga, uživanje u pogledu u svakom trenutku, od početka dana i prve jutarnje kafe, do prijatnih večeri i uživanja u pogledu na mesečinom osvetljenu pučinu. Pogledajte prvi slobodan polazak i mesta u hotelu Skiathos Palace ovde.

Foto: Promo

Ukoliko godišnji odmor možete da isplanirate za dan-dva obavezno pogledajte Filipovu last minute ponudu za polazak 21. jun. Cene last minute paket aranžmana su ponuda koja se ne odbija.

Skijatos laskavu poziciju duguje čarobno lepim plažama sa specifičnim zlatnim peskom i dosta prirodnog borovog hlada. Mondenski predstavnik grčke obale očaraće vas na svakom koraku, a tokom letovanja celo ostrvo možete upoznati brzo i lako.

Foto: Promo

Ako ste avanturista i volite da napravite svoju mapu i plan obilazaka – predlažemo da iznajmite motor ili auto na par dana. Uživaćete u kontrastima širom ostrva, u prelepim pogledima sa litica na fascinantno lepe plaže koje u zaleđu imaju gustu mirisnu borovu šumu.

Uključite sva čula – boravak na divljim plažama na zapadu je prava terapija. U Filip Travel ponudi nalaze se i interesantni izleti a ukoliko nam se pridružite možete upoznati celo ostrvo.

Foto: Promo

Preporučujemo krstarenje oko ostrva – jedinstvena prilika da u toku jednodnevnog izleta posetite i okupate se na najlepšim plažama. Nakon iskrcavanja, brod se okreće ka severu i plovi paralelno sa obalom kako bi vam pružio odličan pogled na plaže Skijatosa koje se nižu jedna za drugom.

Foto: Promo

Prva pauza i kupanje je na čuvenoj plaži Lalarija – uvali sa kristalno čistom, tirkizno plavom vodom i belim oblucima (do koje inače možete stići samo brodom). Potom, brod nastavlja dalje i pristaje na plaže na kojima ćete poželeti da ostanete zauvek.

Poseti www.filiptravel.rs i na Skijatos možeš da poletiš već 21. juna!

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.