PINKOVA EMISIJA PROSLAVILA PET USPEŠNIH GODINA: Domaće i regionalne zvezde na rođendanu „Premijere“ (FOTO)

E. B. T.

18. 06. 2019. u 23:57

Emisija „Premijera“ televizije Pink je obeležila peti rođendan glamuroznom proslavom u jednom beogradskom restoranu u prisustvu brojnih poznatih ličnosti iz zemlje i regiona

ПИНКОВА ЕМИСИЈА ПРОСЛАВИЛА ПЕТ УСПЕШНИХ ГОДИНА: Домаће и регионалне звезде на рођендану „Премијере“ (ФОТО)

Foto ATA Images

EMISIJA „Premijera“ televizije Pink je obeležila peti rođendan glamuroznom proslavom u jednom beogradskom restoranu u prisustvu brojnih poznatih ličnosti iz zemlje i regiona.

Tokom večeri dodeljeno je 15 nagrada u tri kategorije –„ regionalne zvezde“, „zasluženo“ i „utisci“. Nagradu za žensku regionalnu muzičku zvezdu osvojila je Severina Kojić, koja se prisutnima obratila putem videa, a nagradu je u njeno ime preuzeo svekar Dragan Kojić Keba.

Titulu muške regionalne muzičke zvezde dobio je je Željko Joksimović koji se, takođe, zahvalio video-porukom. Nagrada za novu regionalnu muzičku zvezdu pripala je Senidi, za pop zvezdu Nataši Bekvalac, dok je kao folk zvezda nagrađena Aleksandra Prijović.


U kategoriji „ zasluženo“, nagradu za premijerni film osvojila je "Balkanska međa", a premijerna serija je "Državni službenik". Nagradu za premijernu karijeru dobio je legendarni Zdravko Čolić, za premijerni spot Saša Kovačević, a za premijerni koncert Marija Šerifović.


U segmentu “utisci“ objedinjena je nagrada za premijerni kam – bek koji je osvojila Ana Nikolić, premijernu pobedu koja je pripala Dei Đurđević, premijernu legendu koju je posthumno dobio Šaban Šaulić, premijernu zvezdu dijaspore koju je osvojila Dragana Mirković, dok su nagradu za premijerne minute osvojili Kija Kockar i Sloba Radanović.


Rođendanskom slavlju prisustvovali su Aleksandra Prijović, Melina Džinović, Ana Kokić, Dragan Kojić Keba, Boban Rajović, Goga Sekulić, Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Bebi Dol, Aco Pejović, Dara Bubamara, Ilda Šaulić i mnogi drugi.


Emisija „Premijera“, kratka forma o životima poznatih, za pet sezona postojanja postigla je veliku gledanosti, a pred njenim kamerama govorile su najveće domaće, regionalne, ali i brojne svetske zvezde.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije