Najnovije vesti
Vesti Svet
“Oče, hvala za MUDROST KOJU SI MU DAO”: U Beču održana molitva za bivšeg kancelara Sebastijana Kurca (VIDEO)

“Oče, hvala za MUDROST KOJU SI MU DAO”: U Beču održana molitva za bivšeg kancelara Sebastijana Kurca (VIDEO)

Tokom putovanja po Austriji, bivši austrijski kancelar Sebastijan Kurc proteklog vikenda našao je vremena i za zajedničku molitvu u rasprodatoj "Viner štathale", u Beču.

Sebastijan Kurc molitva Foto: KATH.NET / youtube
Sebastijan Kurc molitva

U "Bečkoj dvorani" održana je manifestacija "Buđenje Austrije". Ben Ficdžeralad, koji se predstavlja kao "strastveni ljubitelj Isusa Hrista i vođa udruženja Buđenje Evrope (Awekening Europe), tom prilikom je održao "molitvu za blagoslov" bivšeg austrijskog kancelara.

- Oče, toliko smo ti zahvalni. Za mudrost, koju si mu dao. Za srce koje si mu poklonio za tvoj narod - rekao je Ficdžerald, koji je navodno "upoznao Isusa Hrista", koji mu se "ukazao dok je prodavao drogu 2002". On je rekao da je Sebastijan Kurc svojom iskrenošću podigao moral naciji i da se mole za njegovo "pravedno vođstvo".

Ficdžerald kaže da je duboko uveren u to "da će radikalni vernici, koji žive slobodno i hrabro promovišu Isusa Hrista, promeniti budućnost evropskih naroda".

Udruženje "Buđenje Evrope" želi da sazna "koliko je hrišćana sposobno, opremljeno i spremno". U tu svrhu organizuju festivale, "sa ciljem da se ljudi susretnu s Isusom Hristom", navodi se na sajtu organizacije. Prilikom nekih od tih molitvi navodo je bilo slučajeva "isceljenja".

Sebastijan Kurc je nakon molitve uputio nekoliko reči vernicima u dvorani. Rekao je da mu je velika čast i zadovoljstvo što prisustvuje tom događaju, zahvalio kardinalu Kristofu Šenbornu, predsedniku Austrijske biskupske konferencije, i Benu Ficdžeraldu na molitvama "za Austriju i njenih devet saveznih pokrajina".