TEŽAK VIKEND: U osam udesa sedmoro povređenih

Lokalne vesti - Ponedeljak 17.06.2019 - 10:59

Proteklog vikenda, na području koje pokriva Policijska uprava Vranje, registrovano je osam saobraćajnih nezgoda u kojima su tri lica zadobila teške, a četvoro lake telesne povrede.

Mnogo posla za policiju FOTO: D. Ristić/OK Radio Mnogo posla za policiju FOTO: D. Ristić/OK Radio
Najteža saobraćajka dogodila se u nedelju oko 15 časova kod Bujanovca, u ataru sela Turija, kada je povređeno troje maturanata koji su krenuli na proslavu.
 
Kako kažu iz policije, vozač „passata“ bujanovačkih registarskih oznaka je iz, za sada nepoznatih razloga, sleteo sa puta.
 
Vozač (19) iz okoline Bujanovca je prošao sa lakšim povredama, dok su putnici u vozilu, devojka i mladić, takođe devetnaestogodišnjaci, zadobili teške telesne povrede.
 
Zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju je naložio izvršenje uviđaja nakon čega će odlućiti o eventualnom podnošenju krivične prijave protiv vozača.
 
Druga teža saobraćajna nezgoda dogodila se u subotu, nešto pre 22 časa, na auto-putu, u ataru sela Vrbovo.
 
Krećući se iz pravca Vranja prema Leskovcu, vozač „opel astre“ (25) vranjskih registarskih tablica naleteo je na ženu (45) koja se iznenada pojavila na kolovozu.
 
Žena, sa prebivalištem na području Vranjske Banje, tom prilikom je zadobila teške povrede koje su joj sanirane u Zdravstvenom centru Vranje.
 
Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu, pripadnici vranjske policije su izvršili uviđaj na licu mesta.
 
Prema podacima policije, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola tokom vikenda, zadržane su tri osobe
 
Registrovan je jedan prekršaj iz oblasti Zakona o javnom redu i miru - učestovanje u tuči.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: