Najnovije vesti
Zabava
Obrisala je sve društvene mreže, nestala je na 14 meseci, a sada otkriva šta se KRIJE IZA SVEGA

Obrisala je sve društvene mreže, nestala je na 14 meseci, a sada otkriva šta se KRIJE IZA SVEGA

Lorde, australijska pop zvezda hrvatskog porekla, tokom prošle godine je okončala svetsku turneju na kojoj je promovisala poslednji album "Melodrama", da bi se zatim u potpunosti povukla iz javnog života.

lorde Foto: Instagram
lorde
Foto: Instagram

Podsetimo, to nije prvi put da 22-godišnja pevačica uradi tako nešto, budući da je i nakon prvog albuma napravila trogodišnju pauzu tokom koje skoro niko nije znao gde se nalazi, iako su je voditelji slavnih emisija zvali u goste, a paparaci očajnički tražili.

U aprilu prošle godine Lorde je obrisala sve objave na društvenim mrežama, ostavljajući samo nekoliko neobičnih poruka.

"Sve teme su postale iste. Zato tragam ponovo za nevinošću, za misterijama, za tanscendentalnim", poručila je kratko Ela Jelić O'Konor.

Lorde
Foto: Instagram
Lorde

Nakon 14 meseci potpunog odsustva sa društvenih mreža, pevačica je objavila kratko obraćanje obožavaocima povodom dvogodišnjice izdavanja poslednjeg albuma.

- Imam osećaj kao da sam bila potpuno dete kada sam snimala taj album pošto svakodnevno učim nešto novo i spoznajem nove osećaje. Kao da sam odrasla dosta u međuvremenu. Bila sam na Antarktiku. Imam psa i mačku. Naučila sam da umesim hleb, spremim dobru večeru i da se dovoljno dobro staram o biljkama a da ne uvenu - otkrila je Lorde, dodajući da u međuvremenu priprema treći studijski album.