Lokalizovan požar u napuštenoj zadruzi u Apatinu (FOTO)

Novosti online

16. 06. 2019. u 19:30

Za sada dve vatrogasne ekipe gase vatrenu stihiju da se ne bi proširila na okolne stambene kuće, a visoka temperatura pogoršava situaciju.

Локализован пожар у напуштеној задрузи у Апатину (ФОТО)

Ilustracija / Foto: N. Živanović

Veliki požar koji je zahvatio napušteni objekat u ulici Majora Tepića, u Apatinu, uspešno je lokalizovan i tako sprečena opasnost da se proširi na okolne stambene jedinice.

Žrtava i povređenih nema, a nadležni organi utvrdiće istragom uzrok požara, prenosi RTV.

Zahvaljujći brzoj intervenciji apatinskih vatrogasaca, uz pomoć dva vatrogasna vozila ugašena je vatrena stihija, koja je napuštenu zgradu zahvatila oko 16.00 časova.

— RTV (@RTVojvodine) June 16, 2019



Gašenje požara trajalo je više od dva sata, a zbog visokih dnevnih temperatura, vatra je, kako se navodi, realno predstavljala opasnost da pređe na susednu stambenu zgradu i okolne kuće.

Objekat bivše Zadruge je godinama zapušten, a prema rečima meštana bio je stecište za narkomane, lutalice i beskućnike. Na sreću, u vreme izbijanja požara ovo mesto bilo je prazno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Banaćanin

16.06.2019. 19:48

Kao što su posle II svetskog rata stari Vojvodjanski dvorci, uglednih grofova i bogataša bili zapušteni i propadali, tako sada prozapadni poltroni i ostali tajkuni u Srbiji zapustili su uspešna imanja zadruga po Vojvodini, jer tobož to je komunističko delo. A, eto sada srećom pojavio se Krkobabić i njegovo ministarstvo da se obnove zadruge. Što je dobro i pozdravljam.

Svasta

17.06.2019. 00:37

@Banacanin - pa super je obnovio! Koliko glup moras da budes da na ovakvu vest ostavis botovski komentar u kome velicas vlast!?