Priča se ne završava sa Dejvisom - mete Lejkersa su Voker i Irving

Vreme čitanja: 2min | ned. 16.06.19. | 12:18

Kemba će od 1. jula biti slobodan igrač

Dogodila se noćas bomba u NBA ligi gde je Entoni Dejvis trejdovan iz Nju Orelans Pelikansa u Los Anđeles Lejkerse. To znači da ćemo sledeće sezone u redovima Jezeraša gledati tandem Dejvis - Lebron, ali možda tu čak neće biti kraj velikim imenima.

Kako piše Mark Stejn, Los Anđeles Lejkersi će dati sve od sebe da dovedu Kembu Vokera. Naime, košarkaš Šarlota će od 1. jula biti slobodan igrač, očekuje se da će otići iz redova Hornetsa, a to je signal Lejkersima da krenu na njega. I kako javlja ovaj izvor, Jezeraši će to i učiniti. I to agresivno.

Izabrane vesti

Stejn piše da će posle dovođenja Dejvisa Kemba Voker biti prva meta Lejkersa, tako da očekujte dosta vesti u tom smeru u narednom periodu. Očigledno je želja tima iz Grada anđela da napravi konkurentan tim, ima već Lebrona u svojim redovima i želi da mu pridoda velika imena.

Međutim, postoje navodi u Sjedinjenim Američkim Državama koji kažu da Lejkersi ovoga leta imaju šansu da pomenutom dvojcu dodaju i Kajrija Irvinga pre Kembe Vokera!

Irving se već više puta dovodio u vezu sa Lejkersima, ali i ne samo za taj tim već i za Bruklin. Irving navodno ima želju da igra sa Dejvisom, a o njegovoj povezanosti sa Lebronom je sve poznato.

Navodno Irving napušta Boston, a moguće da se ne bi previše novčano žrtvovao kada bi prešao u Lejkerse, tako da bismo eventualno mogli da gledamo trio Irving - Dejvis - Lebron. Ili će umesto Irvinga stajati ime Kembe Vokera.

Kakogod, Dejvisu i Lebronu će biti potreban neki šuter, a pomenuta dvojica se uklapaju u profil. I te kako.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara