Rezzime jučerašnjeg dana (subota): Rešeno čak 80 odsto

Vreme čitanja: 3min | ned. 16.06.19. | 07:58

Pogledajte ko vam je 15. juna doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

KANADA W - NOVI ZELAND W (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0
Rutinska pobeda Kanađanki. Iako je prvi gol postignut u 48. minutu, bilo je samo pitanje vremena kada će da padne bedem Novog Zelanda. Konačan rezultat 2:0, a u statistici stoji i 22:2 u šutevima na gol, kao i 70-30 odsto u posedu lopte, naravno u korist reprezentacije Kanade.

TRAPANI - PJAĆENCA (tip 1, kvota 2,05) - rezultat  2:0
Fudbaleri Trapanija nisu bili trapavi u revanšu baraža sa Pjaćencom. Glatkih 2:0, po gol u oba poluvremena, donela su ovom timu povratak u Seriju B, a svima koji su se kladili na njih jedan lep pogodak, bez trunke stresa.

PONFERADINA - KARTAHENA (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:0
Odradila je Ponferadina posao, uspela da je pozitivan rezultat iz prvog meča baraža pretvori i u još jednu pobedu. Gol koji je doneo i pogodak na tiketima postigao je Isi u 57. minutu, a fiks je mogao da se zaokruži u 83. minutu, kada su gosti ostali sa igračem manje posle isključenja Garsije.

CRVENA ZVEZDA - PARTIZAN (bezh 1, kvota 1,35) - rezultat 96:90
Treća utakmica, opet tesna pobeda domaćina, ali je Crvena zvezda sada na pragu odbrane trona srpskog šampiona, osvajanja pete uzastopne titule i ukupno 20. u klupskoj istoriji. Četvorogodišnji vladar Srbije savladao je Partizan rezultatom 96:90 i u ponedeljak će u protivničkom dvorištu pokušati da sezonu zatvori uz dva osvojena prvenstva. Izveštaj sa utakmice možete da pročitate ovde.

REAL MADRID - BARSELONA (bezh 1, kvota 1,35) - rezultat 87:67
To nije bio derbi, već egzekucija! Puklo je 20 razlike u prvom meču finalne serije plej-ofa španskog šampionata. Moraće tim Svetislava Pešića da odigra mnogo bolje od ovoga, ako želi titulu. Real je na poluvremenu imao 15 razlike (47:32) i to je vođstvo rutinski sačuvao do kraja.

FEROVARIO - IMPERATRIZ (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 2:1
Kakva ludnica u trećoj ligi Brazila! Nije bilo za one sa slabim srcem. Ferovario je poveo u 25. minutu i sve je delovalo da ide lagano ka "kecu", pogotovo kada je još gost ostao bez isključenog fudbalera u 68. minutu. A, u završnih pet minuta - ludnica! Najpre je Imperatriz izjednačio iz penala u 89. minutu, da bi posle 270 sekundi sudijske nadoknade domaćin došao do pogotka za 2:1, do pobede. Žuninjo Arkanđo se zove gospodin, ako vas zanima, koji vam je doneo novac.

BILI BERON (idp > 12,5, kvota 1,75) - rezultat 25 poena
Još jedna fantastična partija zvezdinog beka. U koš Partizana sasuo je 25 poena, pogađao je kad je bilo bitno i imao je veoma raznovrstan repertoar: i za tri poena i prodorom do koša i sa linije za bacanja. Crno-beli ni ovog puta nisu imali rešenje za Amerikanca.

TORPEDO - VITEBSK (tip 1, kvota 1,90) - rezultat  1:0
Sve je krenulo kako treba još od 14. minuta, kada je golom Mišenka Žodino poveo. Dugo nije bilo nekih promena na meču, domaćin je čvrsto držao rezultat u svojim rukama, dok su gosti u 85. minutu ostali sa fudbalerom manje u polju i time ostali i bez šansi da "pokvare" pogodak na tiketu.

PRECRTANO:

VENECUELA - PERU (tip GG, kvota 2,05) - rezultat 0:0
Ni gol. Iako je Peru postigao dva, ali su oba poništena posle konsultacija sa VAR sobom. Šta su sve Peruanci promašili, to je za epsku narodnu pesmu. Moglo bi da se desi da im malo bude ovaj bod.

MALAGA - LA KORUNJA (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 0:1
Deportivo iz La Korunje će igrati u finalu baraža za ulazak u Primeru. Posle pobede od 4:2 na svom Rijazoru, tim iz Galicije je slavio i u gostima protiv Malage, golom Bergantinjosa u 82. minutu. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara