AKTUELNO

Njegov otac Branislav zasmejao publiku u studiju!

Nakon što je u duelu sa Aleksandrom Subotić osvojio 8% glasova publike, Marko Petrušević Petrući je napustio velelepno imanje u Šimanovcima i došao u studio kod voditeljke Dušice Jakoviljević, gde ga je sačekao otac Branislav Petrušević, sa kojim se pozdravio, kao i predstavnici sedme sile, kojima je odgovarao na pitanja.

Nakon što je novinarka prokomentarisala da je sa jednom devojkom ušao, a drugu imao u "Zadruzi", ona ga je upitala sa kim će se prvo čuti.

Prvo ću da pozovem Rebeku, samo ne znam broj, moraću da nađem na Instagramu. Ne znam šta se dešava - rekao je mladi pevač.

Foto: TvPink Printscreen

Novinara je zanimalo ko od stanovnika Bele kuće najviše strepi od pitanja predstavnika sedme sile.

David. On kuka baš na glas. Miljković nije tip koji kuka, on u sebi sve preživljava - otkrio je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Markov otac Branislav na kratko je ukrao šou kada je otvorio poklon koji je dobio pevač, a kada je Petrući saznao da je dobio i nagradno putovanje u Grčku, imao je specijalnu poruku.

Rebeka, idemo u Grčku - poručio je pevač u kameru, pa je nakon gledanja svog profila otkrio čega se stidi:
Jedino me je sramota što sam se gledao u ogledalo ovo.

Foto: TvPink Printscreen

Marko je napisao pismo u kome proglašava novog vođu, a zatim nastavio da priča o svom odnosu sa Rebekom, kao i kako se osećao kada je ona izašla iz "Zadruge".

Odvratno sam se osećao, tad sam pao totalno. Sve me je podsećalo na nju. Ja sam uglavnom devojke menjao. Jednom mi se desilo, neka bol, kada sam bio u dugoj vezi, tada sam rekao da nikad više neću da imam dugo vezu. Tako smo i Rebeka i ja krenuli. Posle 3, 4 meseca sam se zaljubio. Prvi put kada smo se razdvojili video sam da mi je teško - otvorio je dušu Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Marko Petrušević

'