HAPŠENJE U VRBASU: Bivši zatvorenik pipkao devojčice?

Z. G.

14. 06. 2019. u 21:58

P. D. (40) se sumnjiči da je na ulici napastvovao i pokušao da siluje sedmogodišnju devojčicu

ХАПШЕЊЕ У ВРБАСУ: Бивши затвореник пипкао девојчице?

Depositphotos

U VRBASU je uhapšen P. D. (40), zbog osnovane sumnje da je, na ulici, napastvovao i pokušao da siluje sedmogodišnju devojčicu.

P. D., koji je pre sedam meseci izašao iz zatvora posle višegodišnje robije, na koju je osuđen zbog ubistva, uhapšen je 4. juna i određen mu je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje.

Kako nezvanično saznajemo, on se tereti da je na ulici, daleko od svoje kuće, presreo dve devojčice od kojih je jednu dodirivao po telu dok je druga uspela da pobegne i da ga prijavi.

- Znamo o kome je reč. Bojimo se da je taj čovek opasan po okolinu, uprkos tome što je odslužio kaznu zatvora, koja mu je bila izrečena za ubistvo. Ovaj slučaj tu našu bojazan i potvrđuje - kaže za "Novosti" jedan Vrbašanin, koji je želeo da ostane anoniman.

P. D. je osuđen na zatvorsku kaznu od 14 godina, jer je 2005, zajedno sa svojom tadašnjom nevenčanom ženom i jednim rođakom, ubio Zdravka Rajića (67) iz Vrbasa. Ubice su iz njegove kuće odnele 1.000 evra.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije