Najnovije vesti
Vesti Hronika
UBISTVA U CRNOJ GORI, SRBIJI I HOLANDIJI Osumnjičeni za ubistvo Jugoslava Cvetanovića sumnjiči se za JOŠ ČETIRI LIKVIDACIJE

UBISTVA U CRNOJ GORI, SRBIJI I HOLANDIJI Osumnjičeni za ubistvo Jugoslava Cvetanovića sumnjiči se za JOŠ ČETIRI LIKVIDACIJE

Podgoričanin Marjan Vujačić (34) uhapšen zbog sumnje da je 2017. godine u Vranju, sa više hitaca iz vatrenog oružja, ubio Jugoslava Cvetanovića, osumnjičen je izvršio najmanje četiri krivična dela teško ubistvo.

Hapsenje_161214_RAS foto Aleksandar Dimitrijevic (1) Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija
Hapsenje_161214_RAS foto Aleksandar Dimitrijevic (1)

- Intenzivnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije došlo se do saznanja da bi M. V. mogao biti odgovoran za još tri ubistva, od kojih su dva počinjena u Crnoj Gori, a jedno u Holandiji - navodi se u saopštenju MUP-a.

Vuhačić je pre dva dana uhapšen zbog sumnje da je 27. septembra 2017. godine u Vranju, sa više hitaca iz vatrenog oružja, ubio tridesetogodišnjeg Jugoslava Cvetanovića. U istoj policijskoj akciji uhapšene su i dve službenice MUP-a zbog sumnje da su falsifikovale dokumenta za uhapšenog kriminalca, koji se dve godine skriva pod lažnim identitetom. Za taj posao dobile su 1.500 evra.

Osumnjičenom je od strane Višeg suda u Beogradu određen pritvor do 30 dana.