Humanitarni tiket u podne: Voja Aralica tipuje za Milana Radojevića, Rekovac

Vreme čitanja: 5min | pet. 14.06.19. | 11:36

Producent, aranžer, kompozitor, izvođač očekuje dobitak od preko 200.000 dinara!

Naš današnji plemeniti kladilac je Beograđanin Voja Aralica. Profesionalnu karijeru započeo je sa samo šesnaest godina. Producirao je preko pedeset albuma od kojih su mnogi dostigli najveće tiraže u bivšoj Jugoslaviji. Pored toga što je radio u najboljim studijima regiona karijeru je gradio u najboljim svetskim studijima. Voja je priznati producent, aranžer, kompozitor, izvođač i njegov doprinos stvaranju mnogobrojnih filmskih numera, mjuzikla, reklama je nemerljiv.

Tokom bogate karijere sarađivao je sa Bajagom, Električnim Orgazmom, Emirom Kusturicom, Dejanom Cukićem, Anom Stanić, Biljom Krstić, Marinom Perezić, Zdravkom Čolićem, Zabranjenim pušenjem, Nikolom Pejakovićem - Koljom i mnogim drugim izvođačima.

Izabrane vesti

I današnji poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, od kompanije MOZZART, dobija ulog od 10.000, 00 dinara. Ukoliko tiket “prođe” naša kompanija dobijenu sumu, u ime poznatog gosta, donira u humanitarne svrhe. Do danas MOZZART je na preko 80 adresa donirao ravno12.328.290, 00 dinara.

Voja potencijalni dobitak usmerava za Milana Radojevića iz Rekovca. Milan je živeo sa bakom jer su ga roditelji ostavili. Nalazi se u teškoj situaciji, bez kupatila, vode, struje, odeće, obuće, hrane…Pomoć mu je svakako preko potrebna. Sigurni smo da će naša kompanija,  zahvaljujući odluci našeg  menadžmenta, Milanu uputiti donaciju od 10.000, 00 dinara, ukoliko Vojin tiket ne bude dobitan.

U dobrotvorno tipovanje startujemo iz Japana, KAVASAKI – SAPORO. Rivale dele samo četiri poena, ali su domaći na poziciji broj dva. Iza Kavasakija je sjajna serija od 11 mečeva bez poraza. Saporo nije izgubio na poslednje tri utakmice. Međusobni skor je na strani domaćih i to ubedljivo, 8:1:1, uz najubedljiviji trijumf Kavasakija od 7:0.

“Recimo da će u prvom poluvremenu pasti minimum dva gola”.

Prelazimo na utakmicu sa Mundijala za žene i ponovo zemlja izlazećeg sunca, JAPAN W – ŠKOTSKA W. Rivalke se do sad nisu sastajale. U grupi “D” Japan ima remi odnosno bod, a Škotska je sa jednim porazom. Japanke na poslednje tri utakmice imaju tri nerešena ishoda, poslednji porazi su od Francuske i Engleske. Fudbalerke iz Škotske imaju pet pozitivnih ishoda, pa poslednji poraz u grupi od Engleske.

“Prelaz iz jedan u jedan”.

Vratićemo se Svetskom prvenstvu za dame pošto par rečenica kažemo o meču SLIGO – KORK SITI. Roversi imaju dva boda više od Korka. Iz deset poslednjih utakmica imaju samo dva poraza. Poslednji duel ovih rivala okončan je bez golova. Gosti su svoju poslednju utakmicu remizirali, 1:1. Istorija je na strani Korka, 6:9:10.

“Da probamo sa dvojkom”.

ENGLESKA W – ARGENTINA W kao poslednji par na današnjem plemenitom listiću. Britanke imaju jednu pobedu u međusobnim okršajima i to od 6:1. U grupi Engleska ima tri, a Argentina bod. U prijateljskim mečevima Engleskinje su dozvolile da izgube od Kanade i Novog Zelanda. Argentinke su remizirale sa Japankama, nije bilo golova.

Pokušavam sa kombinacijom jedan i tri plus”.

Par rečenica o našem društveno odgovornom poslovanju.

U javnosti veliki odjek izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 74 košarkaška igrališta. Jedan od poslednjih renoviranih i svečano otvorenih terena poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a, Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu. Poslednji teren obnovljen je na Banjici, Bulevaru oslobođenja 106, i svečanu vrpcu presekao je poznati košarkaš Saša Pavlović. 

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Donirali smo slušne aparate – takođe za naše najmlađe sugrađane.

Postali smo članovi sponzorskog pula FSS. Mozzart će biti uz srpske fudbalere do kraja 2022. godine i pomagaće let Orlova ka kontinentalnom prvenstvu, ali i plasmanu na Mundijal.

Naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Kompanija MOZZART je samo u okviru plemenite akcije “Humanitarni tiket u podne” na veliki broj adresa donirala ravno12.328.290, 00dinara.

Poznati srpski glumac i pisac Žarko Laušević postao je 170. plemeniti dobitnik u Humanitarnom tiketu u podne. Menadžment MOZZARTA odobrio je Laušu zagarantovanu sumu od  20.000, 00 dinara koju je naš gost usmerio za Fondaciju Ana i Vlade Divac 2112 “Možeš i ti”.

Selektor Srbije i trener Virtusa, koji je osvojio FIBA Ligu šampiona,  Aleksandar Đorđević, bio je 169. plemeniti dobitnik sa zagarantovanom sumom od 59.000,00 dinara koju je MOZZART donirao UNICEFU – Srbija.

Legendarni košarkaš Dino Rađa postao168. dobrotvorni dobitnik u plemenitom listiću sa sumom od 59.000, 00 dinara koju će naša kompanija usmeriti ka Andriji Lipanoviću i humanitarnoj akciji “Veruj i deluj”.

Podsećamo i na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić i Ljubiša Stojanović. Dakle, 37 članova kluba od 100.000, 00 dinara.

MOZZART – ov  843. poznati učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Važna informacija za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Voje Aralice dobitak će biti doniran i za Crveni krst. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Đurđe MEČANIN/Miloš Milić

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara