Iz igračkih dana
Iz igračkih dana

Zvanično: Sani Bećirović sportski direktor Cedevite Olimpije

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.06.19. | 19:07

On će biti ključna figura u novokreiranom klubu

Slovenačka legenda Sani Bećirović izabran je na funkciju sportskog direktora Cedevite Olimpije. Na taj način dobio je poziciju koja će mu omogućiti da bude jedna od ključnih figura u novokreiranom klubu.

Tokom igračke karijere Bećirović je bio član velikog broja timova, a sa Panatinaikosom je 2007. bio pobednik Evrolige. U sezoni 2015/2016. bio je pomoćnik u stručnom štabu Aleksandra Đorđevića u Panatinaikosu.

Izabrane vesti

Istog dana kada je imenovan Bećirović, Davor Užbinac je postao generlani direktor Ljubljančana, a to je funkcija koju je već obavljao u Cedeviti.

Užbinac će se baviti biznisom, a Bećirović košarkaškim operacijama.
"To što sam se vratio u Ljubljanu je povratak kući. Otišao sam kao dete i vraćam se mudriji. Bogatiji za iskustvo igranja u Evropi, asistenta trenera i mentorstva. Odluka da prihvatim da budem sportski direktor nije bila tako teška. Verujem u ovaj tim i u moje znanje. Nadam se da ću doprineti da postavimo nove rekorde u regionalnoj košarci. Imamo pravu šansu da uradimo nešto neverovatno", rekao je Bećirović.

Eto, videćemo već sledeće sezone kako će Cedevita Olimpija izgledati. Deluje da se radi o vrlo ambicioznom projektu kome finansije neće biti preveliki problem.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara