Huskić ostaje veran San Pablu

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.06.19. | 14:49

Novi trogodišnji ugovor

Srpski centar Goran Huskić produžio je ugovor sa San Pablom Burgosom na još tri godine, objavljeno je na zvaničnom klupskom sajtu.

Huskić je dobio nagradu za odlična izdanja koja je pružao u San Pablu otkako je stigao iz Ueske 2016. godine. Prošle sezone je bio najkorisniji igrač tima s prosečnim indeksom korisnosti 14,6, a našao se na devetom mestu u kompletnom takmičenju. Uz to imao je i 11 poena po utakmici, uz šest skokova i tri asistencije.

Izabrane vesti

Pregovori oko novog ugovora trajali su sedmicama unazad i bilo je izvesno da će Huskić parafirati novu saradnju s klubom.
“Video sam statistiku i drago mi je što sam mogao da pomognem timu. Sjajno se osećam zbog produžetka ugovora. Želim da rastem zajedno s klubom i dosad smo uradili dosta toga dobrog. Ovde se osećam kao kod kuće. Nadam se da ćemo uspeti da obezbedimo i prvi izlazak u Evropu”, izjavio je Huskić po ozvaničenju novog ugovora.

Svakako velika stvar za momka koji pored dobrih centarskih kvaliteta ima i solidnu viziju terena, zbog čega je bio autor nekoliko atraktivnih asistencija tokom sezone.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara