Gradovi

DNS dobio više od 300 novih članova u Banjaluci

DNS dobio više od 300 novih članova u Banjaluci
Foto: N.N. | DNS dobio više od 300 novih članova u Banjaluci

BANJALUKA - Demokratski narodni savez (DNS) u Banjaluci je dobio pojačanje u vidu više od 300 novih članova, što je potvrda da građani prepoznaju odgovornu politiku i snagu Gradske organizacije DNS Banjaluka, saopšteno je iz DNS-a.

"DNS će sačuvati svoje dostojanstvo. Mi moramo biti odgovorni, dostojanstveni i ispunjavati ono što smo obećali. Budite sigurni da ste izabrali pravi politički put, jer mi ćemo maksimalno insistirati na principima, pravim vrijednostima i vjeri u dobrog čovjeka", izjavio je Milan Radović, predsjednik Gradskog odbora DNS-a.

DNS je stranka koja ima viziju, a banjalučki Gradski odbor jedan je od temeljnih nosilaca te vizije, navode iz DNS-a.

Dodaju da je promjenom prethodnog rukovodstva stranke i biranjem novih predstavnika Gradska organizacija DNS-a u Banjaluci izazvala veliko i pozitivno interesovanje javnosti.

"To potvrđuje činjenica da je u Banskom dvoru u Banjaluci DNS postao bogatiji za preko 300 novih članova, među kojima su, kako mladi i obrazovani ljudi, tako i iskusni stručnjaci, vrijedni radnici i građani koji svoje političke stavove prepoznaju u odgovornoj i ekonomski osviještenoj politici Demokratskog narodnog saveza", dodaju iz ove stranke.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije