Vojvodina počela pripreme bez šefa stručnog štaba

Vreme čitanja: 2min | čet. 13.06.19. | 14:21

Mnogo problema, ali se u Novom Sadu nadaju da će postati ozbiljan faktor

Problema je mnogo, pre svega organizacionih, ali nadaju se u Novom Sadu da će Vojvodina konačno postati ozbiljan faktor u srpskom fudbalu. Sa tom mišlju igrači Vojvodine počeli su pripreme za novu sezonu.

U kakvim je Vojvodina problemima najbolje govori I sledeći podatak. U svojstvu glavnokomandujućeg u stručnom štabu igračima se obratio Nemanja Krtolica, u prošlom prvenstvu prvi saradnik Radovana Krivokapića.
“Bez obzira na probleme koje imamo, uveravam vas da klub normalno funkcioniše. „Srbijagas“ i Skupština grada Novog Sada ostaj u uz  Vojvodinu, sa čvrstim uverenjem da ćemo zajedničkim snagama prevazići problema s kojima smo se suočili u prethodnom periodu. Uostalom, vas igrače i ne treba preterano da zanima ono što se događa u upravi. Posvetite se svom poslu i svojim obavezama. Vojvodina nema finansijske probleme, ali podbacila je s rezultatima i to mora da se menja. Svakome ko nosi njen dres predstavlja veliku odgovornost imperativ da učini sve što može da doprinese stabilizaciji Vojvodine”, rekao je predsednik Dušan Bajatović.  

Izabrane vesti

Vojvodina u ponedeljak odlazi na desetodnevne pripreme na Zlatiboru, odakle se na par dana vraća u Novi Sad, a potom sledi novo putovanje u Sloveniju, gde je planirano i odigravanje nekoliko kontrolnih utakmica.

Najavljeno je da je moguće da će Vojvodina novog trenera dobiti do ponedeljka i da će pripreme na Zlatiboru obaviti sa njim na čelu.

Što se igračkog kadra tiče, tu će verovatno biti dosta promena.

Zbog obaveza sa omladinskom (U-18) reprezentacijom Srbije, današnji trening propustili su štoper Danilo Mitrović i vezista Dragoljub Savić, dok su zbog povreda odsustvovali štoper Igor Jeličić i vezista Dobrica Tegeltija.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara