Region

Svet

Jelena Karleuša: Popović me mnogo košta! Pukla milion evra!

Jelena Karleuša tvrdi da je na garderobu dala milion evra za poslednje četiri godine, koliko je u žiriju "Zvezda Granda"! Saša Popović me mnogo košta! Pukla milion evra!

Jelena Karleuša: Popović me mnogo košta! Pukla milion evra! Screenshoot/Instagram



Pevačica Jelena Karleuša, koja se na svakom snimanju emisije pojavljuje u novoj brendiranoj odeći, otkrila je da joj u ormaru visi pravo bogatstvo.

- Otkad sam u "Grandu", a to je već četiri godine, na stvari sam dala milion evra. Saša Popović me mnogo košta - kazala je pop zvezda u emisiji "Grand specijal".

Jelena Karleuša je nedavno izjavila da bez supruga Duška Tošića ne bi imala za hleb, jer svu lovu ostavlja u šopingu:

- Sve pare trošim na krpice. Duško je zadužen da plaća račune. Volim skupe stvari. Samo pogledam cenu i ako nešto mnogo košta, znam da je kvalitetno.

Tako ova pevačica u garderoberu poseduje torbe koje koštaju i po 14.000 evra, a nedavno se na snimanju "Zvezda Granda" pojavila u kombinaciji koju je platila čak 5.155 evra. Na njoj su i minđuše brendirane, pa i za njih izdvaja i po 400 evra. Na svom prvom nastupu koji je održala u Beogradu posle smrti majke Divne Karleuše, JK je blistala u kombinaciji od 3.000 evra, a samo za Mimi Maus šlem izdvojila je 1.200 evra.
 

Letnja sezona saobraćaja muzejsko-turističkog voza Romantika!


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>