• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Preti mu i do pet godina zatvora!

Izvor mondo.rs

Miki Đuričić sproveden je u zatvor zbog nasilja nad ženama u Pinkovom rijalitiju "Zadruga". Preti mu od šest meseci do pet godina zatvora.

 Miki Đuričić u zatvoru - preti mu do pet godina zatvora Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Miki je prvo Suzani Perović udario šamar, a onda prebio Nadeždu Biljić štakom, pomoću kojih hoda zbog povreda zadobijenim u saobraćajnoj nesreći.

Diskvalifikovan, tukao žene u rijalitiju!

Advokat Vićentije Darijević, je objasnio za "Kurir" da postoji osnovana sumnja da su u radnjama ovog lica ispunjena obeležja dva krivična dela Nasilničkog ponašanja .

"Dakle, nasilničko ponašanje izvršeno i prema Suzani, kao i prema Nadeždi. Za ovo krivično delo preduzima se krivično gonjenje po službenoj dužnosti od strane nadležnog osnovnog javnog tužilaštva. Za krivično delo iz člana 344 stav 2 Krivičnog zakonika, propisana je kazna zatvora u rasponu od 6 meseci do 5 godina. Zakonik predviđa i eventualnu mogućnost da se za ovo krivično delo izrekne i blaža krivična sankcija od zatvorske kazne, poput uslovne osude.

"Da li će neko biti oglašen krivim za krivično delo, koja će eventualno vrsta i težina krivične sankcije biti izrečena, zavisi od odluke samog suda, odnosno od svih onih činjenica i okolnosti koje utiču na utvrđivanje eventualne krivice okrivljenog, kao i vrstu krivične sankcije, što se sve utvrđuje u krivičnom postupku", rekao je Vićentije.

Sud je odredio pritvor rijaliti takmičaru od 30 dana.

Komentari 24

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

marko

Nisam primetio da se neko oglašavao kada je Jelena u parovima tukla Ivana Marinkovića, a to nasilje i dalje traje. Zakon bi za sve trebalo da važi.

A Masni

A kada će masni Mitrović da ide iz rešetaka? Pa on je glavni odgovorni što se ovi propaliteti puštaju po ceo dan na televiziji.

62

2 budale manje na slobodi

SERIJE