Siti završio prvo pojačanje, Pep cilja još samo jednog igrača!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 13.06.2019.
07:46
Izvor: Sportske.net

Posao izgleda gotov, potreban još vezni igrač, nazire se ko će to biti. Pep ispunjava obećanje da neće mnogo trošiti u ovom prelaznom roku...

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Izgleda da je gotovo, Pep Gvardiola je dobio prvo pojačanje. Naime, ispunjena mu je želja da pojača poziciju desnog beka, Kajl Voker dobija konkurenciju, Žoao Kanselo će za koji dan postati igrač Sitija.

Sportski direktor Juventusa Paratići je bio u Londonu, ne samo kako bi dogovori transfer Portugalca, već pregovarao sa Čelsijem oko dovođenja Emersona Palmijerija koji je pod Sarijem igrao odlično u finišu sezone.

Vratimo se Kanselu, kupljen je za 40 miliona, pošto je sezonu proveo u Interu na pozajmici, Alegri nije bio zadovoljan, a i Sari traži desnog beka koji je posvećeniji odbrani.

Kansela je želeo i Junajted, ali su "Građani" konkretniji, ispunili su uslove Juventusa, suma će biti blizu 60 miliona, računajući i bonuse, pa nekadašnjeg igrača Valensije čeka treći klub u tri godine. Dogovorio je svoje uslove, 4.5 miliona po sezoni, milion i po više nego što je imao u Torinu.

Prema nekim informacijama, Siti neće puno kupovati, uz Kansela, mogao bi da stigne Rodri iz Atletika koji je dao reč Pepu da će prihvatiti ponudu, ako Siti plati klauzulu. U slučaju da Sane ode u Bajern, neće tražiti zamenu, smatra da ima dovoljno ofanzivnih igrača, a jedino odlazak nekoga u odbrani bi naterao klub da se vrati na pijacu i to ne za De Lihta koji je preskup, a kako se priča, isto se odnosi na Megvajera.

Siti i dalje čeka odluku o eventualnoj kazni, a juče su saznali da žalba arbitraži u Lozani, oko samog procesa, nije zaustavila UEFA koja će bez obzira na to, pošto je istraga završena doneti odluku.

Naravno, na tu odluku, ako ona bude izbacivanje iz Lige šampiona, Siti će uputiti još jednu žalbu, namera je da zatraju vrhovnu sudsku instancu za sport ovim slučajem i eventualni kaznu stopiraju, odnosno odlože za sledeću sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DEL PIEROO
Thursday, 13.06.2019
13:45

Nadam se da ovo nije istina i da ce Kans ostati, a ako ga prodaju, prodace ga zbog onog lajka

avatar
amigo999
Thursday, 13.06.2019
09:20

Juive nudio Junajtedu Kansela + 60 mE za Pogbu. Ovi traze navodno 150 mE za Pogbu. Juve uzima kes za Kansela,Pjanica, Mandzukica i Dibalu. Kupuju Ikardija, Sergeja Savica i Iska/Pogbu...

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 13.06.2019
08:37

Posle 20 pojacanja jos samo jedno hahahaha

avatar
Cantona GGMU
Thursday, 13.06.2019
14:58

Ljudi rade dobar posao i osvajaju titule, a mi radimo to isto samo potpuno pogresno... i zato smo tu gde smo. Ako hocemo da nesto uradimo u buducnosti, mora da se promeni struktura u klubu to je prvo i osnovno i da se odradi jedan prelazni rok, kao sto je radio City ili sada Real... pa tek tada da se imaju ocekivanja o nekom boljem plasmanu. Ovako dolazimo na nivo Evertona, Palasa... Tuzno, ali istinito!