REZZIME DANA (sreda): Zagorac za prolaz tiketa

Vreme čitanja: 3min | sre. 12.06.19. | 22:57

Evo ko vam je 12.juna doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

FRANCUSKA (Ž) - NORVEŠKA (Ž) (tip 1, kvota 1,35), rezultat 2:1

Francuskinje su morale dobrano da se pomuče kako bi opravdale ulogu velikog favorita. Norvežanke su odigrale hrabro, izdržale poluvreme. Nisu klonule duhom ni posle vođstva rivala. Mučile su vas Francuskinje, ali je na kraju spas stigao u 72. minutu iz penala. Dovoljno za pogođenu kvotu 1,35.

BURIRAM - PTT RAJONG (tip 1, kvota 1,25), rezultat 5:0

Klasična igra mačke i miša. Dilema je očigledno postojala samo pre utakmice. Vi ste dobro odabrali, pošto je Buriram odigrao pefektnu utakmicu. Postigli su gol na vreme u prvom poluvremenu. Dovoljno da se gosti otvore. I onda je usledila kanonada. Domaćin je brojao do pet. Da nemate razlog za brigu.

NEMAČKA (Ž) - ŠPANIJA (Ž) (tip 1, kvota 2,05), rezultat 1:0

Ovde ste malo rizikovali. Nemačka je bila samo blagi favorit, i to zvanje je potvrdila. Pravi takmičarski meč, odlučen je pogotkom u 42. minutu. Imale su i jedna i druga reprezenta cija šansi do kraja utakmice. Na vašu sreću Nemice su nekako izdržale.

LA KORUNJA – MALAGA (tip 1, kvota 2,25), rezultat 4:2

Dvaput je vodila Malaga na Rijazoru, ali posle prvog meča polufiala plej-ofa za plasman u Primeru Deportivo je taj koji ima prednost. I to ubedljivu. Dva gola viška timu iz Galicije doneo je Karlos Fernandez, koji je postigao dva gola i potpuno okreknuo utakmicu u korist domaćiona

BELGIJA – SRBIJA (tip 2 bez h, kvota 1,30), rezultat 26:37

Sjajno su odigrali naši rukometaši kad je bilo najpotrebnije. Od prvog minuta zagospodarili su parketom dvorane u Luvenu, brzo stekli osetnu prednost, već na poluvremenu vodili deset razlike, tako da se ovde dvojka nije dovodila u pitanje. Srbiji sadf preostaje, da za plasman na EURO 2020, savlada Švajcarsku bar šest golova razlike u nedelju u Novom Sadu.

(Opširniji izveštaj sa utakmice pročitajte OVDE)

ASIRISKA – UTSIKTENS (tip 2, kvota 1,15), rezultat 0:5

Igra mačke i miša u prvom kolu Kupa Švedske. Gosti su demonstrirali kvalitet, tako što su poveli u 31. minutu, a plasman u narednu fazu takmičenja potvrdili u periodu od 48. do 53, kad su dali čak četiri gola i omogućili da ovaj par prođe bez problema.

PARTIZAN – CRVENA ZVEZDA (tip 1 bez h, kvota 1,85), rezultat 73:72

Kakvas šokantna završnica u Pioniru. Vodila je Crvena zvezda dva razlike, Trinkijeri je zvao tajm-aut, pa na isti način odgovorio Tomić, a da akcija nije ni krenula, a kad su se igrači oba tima vratili na parket, lopta je stigla do Zagorca, koji je preko Bilija Berona pogodio prvu trojku iz sedmog pokušaja i doneo Partizanu izjednačenje u seriji.

(Opširniji izveštaj sa utakmice pročitajte OVDE)

PRECERTANO

HANINGE – IFK STOKSUND (tip 1, kvota 2,05), rezultat 1:1

Malo, baš malo je nedostasjalo da se i ovaj kec, na švedskom kupu, uvati. Domaćin je početkom drugog poluvremena stekao prednost preko Nobela i čuvao je do 90. minuta. Čekao se kraj, proslava plasmana u naredno kolo, a onda je odbrana Haningea popustila, gosti su poravnali, otišlo se u produžetak i tu je bio kraj što se vas tiče.

MAROKO - GAMBIJA (tip 1, kvota 1,20), rezultat 0:1

I ovaj meč pokazao je svu nepredvidivost prijateljskih mečeva u ovom terminu. Marko je ušao vrlo labavo u utakmicu, i to se velikom favoritu, na vašu nesreću, obilo o glavu. Gambija nije naivna selekcija, o čemu svedoči podatak da je pogodak postigao Musa Berov u 47. minutu. Želećete što pre da zaboravite ovaj meč.

HERMANŠTAT - UNIVERZITATEA KLUŽ (tip 1, kvota 2,00), rezultat 0:1

Hermanštat je na kraju bio jako srećan. Vi – niste. Imao je domaćin veliki kapital iz prve utakmice (2:0). Vi ste verovali da će i danas autoritativno da završi posao. Prevarili ste se. Morao je Hermanštat da drhti, pošto je Kluž sredinom drugog poluvremena prepolovio zaostatak. To je bilo sve.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara