PRIVEDEN MIKI ĐURIČIĆ: Štakom udarao ženu pred kamerama, drugu ošamario

E. V. N.

12. 06. 2019. u 15:57

On je saslušan u PS Pećinci. Njemu nije određen pritvor i on se nakon date izjave vratio u svoje mesto u Kupinovo

ПРИВЕДЕН МИКИ ЂУРИЧИЋ: Штаком ударао жену пред камерама, другу ошамарио

Kamere su zabeležile trenutak kada je Đuričić ošamario Perovićevu Foto Printskrin

UČESNIK nekoliko rijalitija Miroslav Miki Đuričić u sredu je, u ranim jutarnjim časovima, diskvalifikovan iz "Zadruge" zbog nasilničkog ponašanja prema Nadeždi Biljić i Suzani Perović, a potom je i priveden u policijsku stanicu. Đuričić je saslušan je u PS Pećinci. Njemu nije određen pritvor i on se nakon date izjave vratio u svoje mesto u Kupinovo. Isti dan nakon incidenta, i Biljićeva je dala izjavu u policiji i najavila tužbu protiv Đuričića.

- Kod Nadežde zabeležene su lakše telesne povrede, iznad nadlaktice i noge. Oba izveštaja su prosleđena tužilaštvu - kaže naš izvor iz MUP-a, za "Novosti".

TV Pink je najavio tužbu protiv njega, u skladu sa ugovorom koji su potpisali, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović osudio je nasilje i najavio da će Đuričić biti procesuiran u skladu sa zakonom.

Napadi na dve učesnice rijaliti programa dogodili su se u toku noći. Kako su kamere zabeležile, najpre je došlo do rasprave između Đuričića i njegove devojke Suzane koju je ošamario. Potom je izleteo iz prostorije i tražio da mu otvore kapiju, kako bi napustio šou. Tada je u dvorištu ugledao Nadeždu Biljić. Počeo je da se svađa sa njom, uz pretnje da će je "izudarati štakama".

- Nije mi dan, ostavi me - rekla je Biljićeva, ali to nije umirilo razjarenog Đuričića.

Počeo je da je pljuje u lice, ona je uzvratila šamarom, a onda je Đuričić istukao štakama devojku. Ona je, od siline udaraca, pala na pod, a on je otišao na kapiju, insistirajući da izađe. Ubrzo je doneta odluka o njegovoj diskvalifikaciji, a u toku dana je priveden na saslušanje. Biljićeva je takođe dala izjavu u policiji povodom ovog slučaja nasilja.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je povodom ovih napada da Srbija ima nultu toleranciju prema nasilju nad ženama, kao i da najoštrije osuđuje svaki vid napada na njih.

Đuričić štakom udara Biljićevu Foto Printskrin

- Učesnik rijaliti programa koji je udario ženu biće procesuiran u skladu sa zakonom. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pravovremeno reaguju na svako saznanje o nasilju - napisao je Stefanović na "Tviteru".

Pink se u međuvremenu oglasio saopštenjem, u kome - oštro osuđuje "bilo kakvu vrstu nasilja, bilo da je fizičko, psihičko ili verbalno".

- U sredu 12. juna u ranim jutarnjim satima, jedan od učesnika rijalitija "Zadruga" , koji se emituje na Televiziji Pink, fizički je nasrnuo na dve učesnice. Nedavno vraćeni takmičar Miroslav Miki Đuričić najpre je ošamario Suzanu Perović, sa kojom je u emotivnu vezu stupio tokom trajanja rijaliti programa, a potom štakama udario Nadeždu Biljić - navodi se u saopštenju.

Đuričiću su odmah po incidentu izrekli najdrastičniju kaznenu meru, navode iz Pinka, prema propozicijama takmičenja, te je on isto veče diskvalifikovan.

APELUJEMO NA NADLEŽNE ORGANE

NA osnovu ugovora koji je takmičar potpisao sa RTV Pink uslediće i tužba protiv njega. Ovim putem apelujemo i na nadležne organe - policiju, sudove i tužilaštvo da postupe u skladu sa zakonom i osude nasilnika - saopštili su iz TV Pink.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Nataša

12.06.2019. 18:58

A psihičko nasilje nad gledaocima, ispiranje mozga hroničnim trajanjem glupih rijalitija to nije kažnjivo bilo kojim zakonom, još se svodi na vid zabave. Strašno, nemam reči.

Radisa

12.06.2019. 19:08

Kako se neko ne seti da napravi neki show sa vrhunskim sportistima, naucnicima, profesorima, intelektualcima?