POSLEDNJI TRENUCI BAHATOG MOTOCIKLISTE: Snimao se kako upravlja nogama dok kuca na telefonu, reči pred smrt ulivaju jezu (VIDEO)

Novosti Online

12. 06. 2019. u 16:41

Popularni ruski bloger poslao snimak prijatelju nekoliko minuta pre nego što se zakucao u kamion pri brzini većoj od 130 kilometara na čas

ПОСЛЕДЊИ ТРЕНУЦИ БАХАТОГ МОТОЦИКЛИСТЕ: Снимао се како управља ногама док куца на телефону, речи пред смрт уливају језу (ВИДЕО)

YouTube

RUSKI zaljubljenik u motore i popularni bloger Artem Boldirev poginuo je u saobraćajnoj nesreći u ponedeljak na autoputu blizu Moskve, ubrzo nakon što se snimao kako vozi “harlija” nogama dok kuca na telefonu.

Pročitajte još: SMRT UŽIVO: Snimala se tokom vožnje i poginula (VIDEO)

Snimak svojih poslednjih trenutaka poslao je prijatelju Evgeniju Matvejevu nekoliko minuta pre nego što se zakucao u kamion pri brzini većoj od 130 kilometara na čas.
Boldirev je imao više od 300.000 pratilaca na Jutjub kanalu “Moto Nexus“ a bio je poznat kao kabadahija. Prijatelji kažu da je voleo da vozi bez kacige jer mu je, kako im je pričao, bilo draže da pogine nego da ostane invalid.

Pročitajte još: SMRT UŽIVO: Strimovali na Fejsbuku kada ih je izrešetao policijski helikopter (VIDEO)

U fatalnom udesu je ipak nosio kacigu, ali mu nije pomogla, a jedna od poslednjih izjava, u snimku koji je poslao, mu je bila:

“Većina problema nastaje zbog činjenice da me nije briga”.

(dailymail.co.uk)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Kalesu

12.06.2019. 17:48

Nije doživeo da postane svestan koliko je bio u pravu, a mnogi slični, koji žive uz sličnu filozofiju nisu svesni opasnosti takve filozofije i načina života.