Rajković odbio dve ponude iz Serije A, Ćurković traži rešenje i za Nestorovskog

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.06.19. | 17:34

Klub želi da se reši skupih igrača

Palermo je nekako preživeo izbacivanje iz Serije B, ali je posrnuli klub sa Sicilije u velikim problemima. Narednu sezeonu kreće sa 20 bodova minusa, a ovog leta mora ozbiljno da se pozabavi kresanjem troškova i dovođenjem finansija u red.

Za početak će morati da se reši igrača sa najvećim ugovorima, a prvi među njima je srpski štoper Slobodan Rajković. On ima ugovor još godinu dana vredan 500.000 evra. Palermo se nada da će uspeti da ga proda za 1.500.000 evra, ali je Srbin već odbio dve ponude. Novi italijanski prvoligaši Breša i Leće su se obratili Sicilijancima sa namerom da angažuju Rajkovića, ali je on odbio. Čeka neku bolju ponudu.

Izabrane vesti

Palermu se žuri jer mu je potreban novac od prodaja igrača i zato je održan sastanak čelnika kluba sa agentom Davorom Ćurkovićem koji zastupa Rajkovića, ali i prvu zvezdu tima Iliju Nestorovskog i njegovog zemljaka Aleksandra Trajkovskog. Palermo za Nestorovskog traži 4.000.000 evra, za Trajkovskog  duplo manju sumu, a za Rajkovića nešto više iznad 1.500.000 evra. Posao pomenutog agenta je da dođe sa ponudama koje odgovaraju Palermu i igračima.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara