PSŽ preuzeo pol-poziciju za De Lihta, Rajola u Parizu

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.06.19. | 09:40

Kako piše Đanluka di Marcio, Sveci su blizu da dovedu Holanđanina

Pari Sen Žermen je u trci za Matijsa De Lihta i veoma je blizu da dostigne dogovor sa njim, piše Đanluka Di Marcio, poslovično dobro obavešteni italijanski novinar.

Mino Rajola će danas biti u Parizu gde će se videti sa sportskim direktorom Pari Sen Žermena Anterom Enrikeom koji je i dalje na dužnosti dok se Leonardo ne vrati. Di Marcio kaže da su pregovori već u odmakloj fazi i mogli bi da budu gotovi uskoro, kada se Leonardo bude vratio u PSŽ. Barselona je naravno i dalje u igri, ali je sada PSŽ bliži holandskom vunderkindu.

Izabrane vesti

Čak i Gazeta delo Sport piše da je Pari Sen Žermen spreman da završi posao oko dovođenja De Lihta. Nikolo Šira, novinar pomenutog lista, javlja da će Leonardov dolazak početi sa velikim potpisom De Lihta. Ponuda na stolu je sledeća: petogodišnji ugovor vredan 10.000.000 evra po sezoni. A imao bi Holanđanin i bonuse ugrađene u ugovor.

Inače, Barselona je bila spremna da ponudi 7.000.000 evra plus bonuse.

Katalonci se već mesecima pominju kao glavni favoriti za De Lihta, međutim, PSŽ je uskočio i počeo da kvari planove Barsi. Katalonci su se već dogovorili sa Ajaksom da plate igrača 75.000.000 evra i poslali su poslednju ponudu De Lihtu pre četiri sedmice. Bili su ljudi u Barsi puni entuzijazma da će posao biti završen, ali je poslednjih dana počela da vlada frustracija.

Pored Pari Sen Žermena i Juventus je bacio oko na De Lihta, a ako 19-godišnji štoper ode u Pariz, Barsa će biti u velikom problemu jer pored njega nije gledala uopšte druge štopere. On je jedini i glavni štoper na listi želja.

Ukoliko PSŽ stvarno dođe prvi do "devojke", samo će se dodatno produbiti animozitet između Barselone i Svetaca koji traje.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara