Вести:

среда, 12. јун 2019.

Такозвана ''косовска полиција'' пуцала на комби српског власника

среда, 12. јун 2019. | КМ новине 0

Патрола такозване "пограничне полиције" у систему сепаратиста, пуцала је у гуме комбија црвене боје, чији је возач Србин.

#Kosovo #Metohija #Srbija #Policija #Pucnjava #Zločin #Kombi #Kragujevac
Фото: Архива, илустрација








 
Према непровереним наводима ове службе, портпарол такозване "косовске полиције" Бранислав Радовић навео је да се возач није зауставио у оквиру контроле у селу Јошаница, Општина Лепосавић, преноси локални режимски радио Косовска Митровица.

Возач комбија крагујевачких регистарских ознака је идентификован и утврђено је да се ради о М.З. из села Вуча код Сочанице, што је утврђено "даљом истрагом".


Међутим, с обзиром на неефикасност такозване "косовске полиције" а истовремено и на ванредну осиљеност полицајаца који су некада припадали МУП-у Републике Србије а према Бриселском споразуму су "интегрисани" у  шиптарску службу, највероватније се не ради ни о каквој даљој истрази јер да таква ефикасност постоји возило би било лако зауставити а не запуцати у њега само зато што неће да стане. Могуће је да је реч о препознавању возила или возача од стране неког од полицајаца који су припуцали а који сада покушавају да се оправдају због отварања ватре на свог сународника. Накнадне информације ће потврдити о чему се у ствари радило.

Срећом, ова прекомерна употреба силе није довела до повређивања а такозвана "косовска полиција" је покренула оперативни план “Челични прстен” који подразумева појачану контролу возила и лица у циљу проналаска осумњиченог.




КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html
Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2019 ::    Хвала на интересовању

Постави коментар

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине