Bor: Vezali psa i čekali da ugine od gladi i žeđi

Lj. T.

11. 06. 2019. u 21:12

Aktivisti Udruženja za zaštitu životinja "Šape"oslobodili nedužnu životinju i odveli kod veterinara da joj ukaže pomoć

Бор: Везали пса и чекали да угине од глади и жеђи

Foto Fejsbuk

ČLANOVI borskog Udruženja za zaštitu životinja pod nazivom "Šape" su u ovdašnjem naselju Banjsko polje pronašli psa kojeg su nepoznati počinioci vezali za drvo i čekali da ugine od gladi i žeđi.

Potpredsednik Udruženja Marija Samardžić kaže da su aktivisti oslobodili nedužnu životinju i nazvali je Srećko, te odveli kod veterinara da joj ukaže pomoć.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Goran

11.06.2019. 21:21

Opet navlakuša pseće mafije. Ne nasedajte na ovakve priče. Azili i društva za zaštitu životinja samo su paravan za preprodaju jadnih životinja. U zemljama zapadne Evrope, za masne pare, prodaju pse kao pokusne kuniće farmaceutskoj, hemijskoj, vojnoj i ostalim industrijama.

koja drama

11.06.2019. 21:50

"aktivisti su oslobodili nedužnu životinju i nazvali je Srećko, te odveli kod veterinara da joj ukaže pomoć" Onda su svratili do obližnje mesare, na po pljeskavicu.. od nekog svinjčeta koja je imalo manje sreće, jer nisu stigli da ga spasu i odvedu kod veterinara. Dobrotvori su poneli su po pljeskavicu i deci, kako dolikuje, svinja je možda bila tužna ali jako ukusna

Opaki

11.06.2019. 22:28

Gade mi se komentari pojedinih pametnjakovica. Kakva pljeskavica? Kakve prodaje pasa farmaceutakim industrijama? Pa za 10 minuta, po Beogradu naci ces 50 pasa, prodaj ih, zemljace, i obrni pare. Psi nisu krivi za ujede, krivi su ljudi koji su ih bacili na ulicu ili naucili da budu agresivni, a ovaj pas je kriv zato sto je naisao na grupu psihopata. Psihopata, kao sto ste vi koji dajete takve komentare na ovakvu vest.