Ponedeljak, 30.06.2003.

13:12

Tači: Dijalog na jesen

Izvor: B92

Default images

Lider Demokratske partije Kosova Hašim Tači rekao je da su veoma male šanse da dijalog između Beograda i Prištine započne pre jeseni, ali se snažno zaloio za razgovore sa svim vladama u regionu, uključujući i Beograd, prenosi za Radio B92 novinar UNMIK radija Zoran Ćulafić. "Dijalog je neizbežan, ne samo sa Beogradom nego i sa svim zemljama u regionu. Mislim da taj dijalog ne bi trebalo da bude shvaćen kao nadmetanje jednih sa drugima, već kao partnerstvo u cilju implementacije zajedničkih demoratskih prioriteta u regionu", rekao je Tači u intervjuu prištinskoj televiziji Kohavision. "Nadam se da će do dijaloga doći, ali ja nisam od onih koji govore o datumima i mesecima. Međutim, ne očekujem da do dijaloga dođe pre jeseni", rekao je Tači.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

22 h

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: