AKTUELNO

Problem su dve paštete koje je Đoganijeva dala Davidu i Ani.

Kao i svakog ponedeljka u rijalitiju "Zadruga 2" održava se emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" u kojoj su učesnici komentarisali aktuelne događaje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna Đogani je ustala i komentarisala njenu kupovinu, a onda je rekla kako razume reakciju njenog dečka Marka Miljkovića kada je video da je kupila hranu koja treba da se sprema, a ne suhomesnata. Isto tako, Miljković joj je u svađi zbog toga što je Davidu i Ani dala dve paštete rekao da se ona igra rijalitija na taj način.

Marko je meni rekao da treba da kupujem suhomesnato jer ne treba da se koristi šporet. Najviše ovde kukam o hrani, a posle delim svima kada imam i možda nećemo ni imati. Marko se iznervirao što nisam mislila o tome. On misli da sam mu napravila dodatni posao. Napravimo mi tada ozbiljnu svađu. Mene je zabolela ta reč, iskreno. Svaki put ima potrebu da govori to tako - govorila je Luna, a onda je Marko rekao šta ima:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nekada me stvarno ne sluša šta joj pričam. Imamo problem sa suvom hranom koja ne treba da se sprema. Nastao je problem zbog paštete. Na kraju smo izgladili sve to. Treba da gledamo na sebe, a ne da delimo sa Davidom i Anom. Malo ispadam i sebičan. Ja sam na pravom mestu tu jer znam šta i kako možemo da damo i da ne ostanemo bez hrane. Poenta je što gubimo vreme na kuvanje i pranje i borba za šerpom i loncem - rekao je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Razumem Marka, nije škrt. Hoće da podeli, ali nije hteo da se cima oko šporeta. Evo ja ću da hranim Davida i Anu. Imam ja para, evo ručak zajedno svi da jedemo - govorila je Aleksandra kroz osmeh.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'