Mladić autom probio ogradu i pao sa 20 metara visine, prebačen u KC Niš (VIDEO)

Tanjug

07. 06. 2019. u 18:28

Reč je o 24-godišnjem mladiću, koji je u četvrtak uveče oko 21 sat, automobilom, vozeći iz pravca naplatne rampe prema gradu, probio ogradu nadvožnjaka u blizini Saobraćajne policije u Jagodini

Младић аутом пробио ограду и пао са 20 метара висине, пребачен у КЦ Ниш (ВИДЕО)
Mladić koji je u četvrtak uveče, automobilom probio zaštitnu ogradu i pao sa nadvožnjaka, na prostor između lokalnog puta i želzničke pruge u Jagodini, sa teškim telesnim povredama, glave, karlice i grudnog koša, prevezen u Klinički centar Niš.

Pročitajte još: Sudar u Kruševcu, četvoro povređenih, dete spaslo sigurnosno sedište (FOTO / VIDEO)

To je Tanjugu potvrdio direktor Opšte bolnice u Ćupriji dr Slobodan Gajić i dodao da o prebacivanju mladića u Niš odlučio lekarski konzilijum.

Reč je o 24-godišnjem mladiću, koji je u četvrtak uveče oko 21 sat, automobilom, vozeći iz pravca naplatne rampe prema gradu, probio ogradu nadvožnjaka u blizini Saobraćajne policije u Jagodini i pao u gusto žbunje, sa oko 20 metara visine.

Pročitajte još: UDES KOD KOSJERIĆA: Auto sleteo sa puta, poginuo suvozač

Na mestu nesreće su ostaci automobila, proliveneo ulje po travi, jedna registarska tablica, a potpuno uništen autombil je policija sklonila radi veštačenja.

Pretpostavlja se da je mladić vozio isuviše brzo, a policija ne isključuje ni tehničku neispravnost vozila a ni alkoholisanost vozača.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Милан

07.06.2019. 18:52

Нажалост, брзина, алкохол, неисправност... све је могуће. Али, у последњих месеца дана два пута сам се враћао из истог правца, возио између 50 и 60 на сат и имао ситуацију да ме два јака аута, џип јагодинске и ауди београдске регистрације претекну као олуја, сигурно са преко 100 километара на сат. Чак су улазили и у ситуацију да имају возила из супротног правца. Сигуран сам да се то свакодневно дешава, па мислим да мора да се повећа контрола. Јер, по мени, возачи су најчешће узорчници опасности.