Sudar tri automobila kod Kruševca, više povređenih

Nekoliko osoba iz Beograda, Trstenika i Kruševca je lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći u Koševima kod Kruševca koja se dogodila oko 13.30 časova.

Do sudara je, kako RTS nezvanično saznaje, došlo kada je vozač "mercedesa" kruševačkih tablica, krećući se ka Kruševcu, iz za sada nepoznatih razloga bočno udario u "folksvagen pasat" koji je dolazio iz suprotnog smera ka Kraljevu.

"Pasat"  je usled udarca sleteo s puta i prevrnuo se na krov. "Mercedes" je potom prešao na suprotnu kolovoznu traku i direktno se sudario sa "audijem" beogradskih tablica.

Među putnicima, čiji se tačan broj ne zna, bilo je i jedno dete, koje zahvaljujući sigurnosnom sedištu sa propisno vezanim pojasevima nije zadobilo povrede.

Do ozbiljnijih posledica lančanog sudara nije došlo, po navodima iz Saobraćajne policije, zahvaljujući tome što su svi učesnici u saobraćaju bili propisno vezani sigurnosnim pojasevima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво