Nova vest
Košarka

Četvrtak, 06.06.2019.

18:15

Banjica dobija košarkaški teren posvećen Saši Pavloviću

U okviru akcije MOZZART, "Sto terena za jednu igru", 7. juna u 13.00h svečano će biti otvoren obnovljeni košarkaški teren na posvećen Aleksandru Pavloviću.

Izvor: PT

Autor: PT

Banjica dobija košarkaški teren posvećen Saši Pavloviću
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Teren se nalazi u Bulevaru oslobođenja 106 (Banjica), a svečano će ga otvoriti bivši košarkaš Partizana Aleksandar Saša Pavlović.

Svečanom presecanju vrpce prethodiće revijalna utakmica pionira Partizana i Mega Bemaksa, koji će simbolično i otvoriti teren.

U okviru programa biće organizovano humanitarno takmičenje u šutiranju trojki, a sakupljena sredstva namenjena su domu za decu bez roditeljskog staranja "Moša Pijade". Za najbolje šutere kompanija MOZZART pripremila je i vredne novčane nagrade.

Teren na Banjici je 73. po redu koji je obnovljen u okviru društveno odgovorne akcije “Sto terena za jednu igru”. Igralište je dobilo potpuno novu specijalnu podlogu, koševe na profesionalnim konstrukcijama, kliritne table, zglobne obruče i tribine i, posle otvaranja, biće ostavljeno na korišćenje građanima.

Cilj ove akcije, jedne od najvećih za omasovljenje i podršku sportu u Srbiji, jeste stvaranje što boljih uslova za buduće šampione koji rastu u svim krajevima naše zemlje. Misija kompanije MOZZART je da obnovi 100 terena u Srbiji i tako pošalje poruku o važnosti sporta, socijalizacije i zdravog načina života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve