NOVI DETALJI LIKVIDACIJE U ĐENOVIĆIMA: Stefan Šarović ubijen u dvorištu vile

V. V.

06. 06. 2019. u 17:41

Prema nezaničnim informacijama, pucnjava se dogodila ispred vile Akacia gde je za sada nepoznata osoba sačekala Šarovića a zatim u njegovom pravcu ispalila nekoliko hitaca

НОВИ ДЕТАЉИ ЛИКВИДАЦИЈЕ У ЂЕНОВИЋИМА: Стефан Шаровић убијен у дворишту виле

Foto V. Vujnović

Novljanin Stefan Šarović (31) ubijen je u kompleksu Akacija Hil u naselju Počukac u Đenovićima. Naselje je visoko iznad Jadranske magistrale i u gustom zelenilu.

Šarovićevo beživotno telo pronađeno je u dvorištu tog velikog kompleksa u kome je navodno živeo. Retki meštani koji su hteli da razgovaraju sa nama kažu da nisu ni znali da tu živi.

Drugi tvrde da je u naselju samo čuvao nečiji stan a kuću je imao u Bijeloj. Konfiguracija terena, činjenica da je kompleks Akacija hil ograđen zidom i u gustom zelenilu potvrđuje iskaze meštana koji kažu da nisu ni čuli ni videli ništa neobično u vreme kada se desilo ubistvo.

Policija, inspektori, forenzičari državni tužilac su na terenu koji stalno nadleće helikopter. Intenzivna je i pretraga područja oko ovog kompleksa.

Šarović je važio za bezbednosno interesantno lice, koje je navodno blisko porodici Roganović.

Saobraćaj je na magistrali zbog uviđaja koji je trajao i u 19 sati dugo bio otežan i usporen.


PROČITAJTE JOŠ - OBRAČUN U PODGORICI: Smrt pred očima žene i deteta

Iz uprave policije stiglo je saopštenje.

"Službenici Centra bezbednosti Herceg Novi, u sadejstvu sa službenicima kriminalističke policije nadležnih sektora, intenzivno rade na rasvetljavanju ubistva S.Š. (31) iz Herceg Novog koje je danas izvršeno u tom gradu. Za sada nepoznato lice je danas oko 15,20 časova, u naselju Đenovići u Herceg Novom, lišilo života S.Š. upotrebom vatrenog oružja. O događaju je obavešten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Na licu mjesta se vrši uviđaj. Policijski službenici preduzimaju koordinirane i intenzivne mere i radnje na identifikovanju počinioca i potpunom rasvetljavanju krivičnog dela", navodi se u objavi za javnost.











Pratite nas i putem iOS i android aplikacije