Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 06.06.2019.

14:31

Priveden potpredsednik FIFA

Potpredsednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Ahmad priveden je u Parizu, dan pre početka Svetskog prvenstva za žene.

Izvor: SN

Autor: SN

Priveden potpredsednik FIFA
Photo by Harold Cunningham/Getty Images

Kako je prenela agencija Asošiejted pres, predsednik Afričke fudbalske konfederacije priveden je na ispitivanje u glavnom gradu Francuske.

Izvor agencije AP želeo je da ostane anoniman. Afrički mediji preneli su da je Ahmad priveden u sklopu istrage o korupciji.

FIFA se oporavlja od najvećeg skandala u svojoj istoriji, kada je u maju 2015. godine uhapšena nekolicina njenih zvaničnika zbog koprucije i finansijskih malverzacija.

Četiri godine kasnije predsednik FIFA đani Infantino rekao je na jučerašnjem kongresu da "sada niko više ne priča o skandalima u FIFA–i, niko više ne priča o korupciji".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Lige petice

Siti nudi De Brujneu novi ugovor

Rukovodstvo Mančester sitija planira da ponudi produženje ugovora belgijskom fudbalskom reprezentativcu Kevinu de Brujneu do juna 2026. godine, prenose britanski mediji.

Tanjug

15:50

2 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu