Najnovije vesti
Vesti Hronika
RADNIK OBEZBEĐENJA UPUCAN U KRUŠEVCU Izrešetan zbog neraščišćenih računa, napadači uhapšeni nakon bekstva

RADNIK OBEZBEĐENJA UPUCAN U KRUŠEVCU Izrešetan zbog neraščišćenih računa, napadači uhapšeni nakon bekstva

Kao motiv jučerašnje pucnjave u Kruševcu u kojoj je ranjen Darko M. (36) nakon čega je policija uhapsila Dalibora C. (32) i Ivicu V. (43), navode se neraščišćeni računi i konflikt koji je su uhapšeni imali sa ranjenim u kafiću u kom radi kao obezbeđenje, saznaje "Blic".

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Hapsenje 04052016 foto MUP (2) Foto: MUP Srbije / RAS Srbija
Hapsenje 04052016 foto MUP (2)

Pucnjava se dogodila juče oko 18 sati u Ulici Branimira Dronjka u Kruševcu. Prema informacijama koje su poznate do sada, Ivica V. je dovezao Dalibora C. do mesta gde se u tom momentu nalazio tridesetšestogodišnji muškarac.

Potom je Dalibor ispalio više hitaca u pravcu Darka M. koji su ga pogodili u levu potkolenicu. Ranjeni Darko je odmah prevezen u kruševačku bolnicu, a napadači su se dali u beg.

Foto: B. Janačković / RAS Srbija

Brzom i efikasnom reakcijom kruševačke policije uhapšeni su Dalibor C. (32) iz iz Aleksinca i Ivica V. (43) iz Kruševca zbog sumnje da su izvršili krivično delo pokušaj ubistva i obojici im je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Prema do sada poznatim informacijama, do sukoba između Darka i uhapšenih muškaraca došlo je zbog neraščišćenih računa koji su Ivica i Dalibor imali sa ranjenim u kafiću u kom radi kao obezbeđenje.

Stanje ranjenog Darka M. sada je stabilno i on se nalazi van životne opasnosti.