Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
"SRCE MI JE SIŠLO U PETE" Devojka je htela da upozna dečka sa roditeljima, a kada je video njenu majku od srama je hteo da PROPADNE U ZEMLJU

"SRCE MI JE SIŠLO U PETE" Devojka je htela da upozna dečka sa roditeljima, a kada je video njenu majku od srama je hteo da PROPADNE U ZEMLJU

Zabavljate se već izvesno vreme i partner (-ka) želi da vas upozna sa svojim roditeljima. Neretko takvi susreti budu pomalo čudni, ali ono što je doživeo ovaj mladić ipak je nešto posebno.

par Foto: shutterstock
par

Anonimni Britanac (21) zaprepastio se kada je shvatio da je majka njegove devojke žena s kojom je proveo noć nekoliko meseci ranije.

Dok je sa devojkom išao niz ulicu ka njenoj kući, primetio je da je to ista kuća u kojoj je pre par meseci proveo noć sa zgodnom, ali dosta starijom plavušom.

- Srce mi je sišlo u pete dok sam gledao tu divnu devojku kako se okreće ka meni, pokazuje na kuću i kaže: "Ovde stanujem."

U trenutku je prepoznao sličnost između majke i ćerke i shvatio da mora da joj ispriča šta se dogodilo.

Foto: shutterstock

- Bila je šokirana, pogotovo kad je shvatila da se ne šalim i da znam kako joj se majka zove - napisao je.

Oboje su se posle svega složili da u takvim okolnostima ne mogu da nastave vezu.

Mladić je svoje iskustvo opisao na Reditu, gde su ga neki hvalili zbog iskrenosti, dok su drugi priznali da bi strastvenu avanturu sačuvali za sebe.

- Primetio sam da je mnogo starija od svih kojima sam do tada spavao (oko 40 godina), a ja imam 21, ali izgledala je tako dobro da sam pomislio da nije loše da naučim ponešto od nje - napisao je neimenovani mladić na Reditu.

Ubrzo posle toga počeo je da se zabavlja sa 19-godišnjom devojkom, za koju se kasnije ispostavilo da je ćerka zgodne plavuše.

Ukoliko sumnjate da Vas partner vara, znakove prevare možete pogledati u videu: