Trinkijeri: FMP-u mnogo bacanja; Jovanović: Ponosan sam

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri poraz od FMP-a u Železniku, za 1:1 u polufinalnoj seriji plej-ofa Superlige, obrazložio je velikim brojem slobodnih bacanja protivnika, ali i slaboj igri crno-belih u trećoj deonici.

"Bili smo bolji u skoku, asistencijama, šutu za tri, ali smo izgubili. Protivnik je imao 44 slonodna bacanja, jako puno, napravili smo 34 faula i to je ključ. Katastrofalna nam je bila odbrana u trećoj četvrtini", rekao je Trinkijeri na konferenciji za novinare posle utakmice.

On nije znao da li je došlo do opuštanja njegove ekipe u drugom poluvremenu.

"Drugo poluvreme je bilo loše. Tri slobodna bacanja u ključnim momentu su promenila ritam. Bili smo loši i u napadu, ali i pre svega u odbrani".

Trener FMP-a Vladimir Jovanović bio je zadovoljan što je njegov tim izjednačio u seriji.

"Čestiram mojim momcima, ponosan sam na njih i kako su se borili. Nisu odustajali, borili su se i pored svih problema koje smo imali. Imam 12 momaka za mene najboljih na svetu, verujem im i dobro treniraju. Moraju da budu hrabri da bi postali igrači", naveo je on.

Majstorica za finale protiv Crvene zvezde između Partizana i FMP-a igra se u petak.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво